Cadillac Escalade 2022: specificații, preț, data lansării

Unul dintre cele mai bine vândute SUV-uri din SUA, Cadillac Escalade, are câteva îmbunătățiri majore. Modelul actual a fost reproiectat anul acesta, dar lipsesc unele actualizări. Rețineți, totuși, că producătorul a decis să scoată noua Cadillac Escalade în 2022 și să o repare așa cum merită.

Practic, majoritatea actualizărilor vor avea loc în interior. De fapt, viitorul SUV pe trei rânduri va primi mai multe materiale de înaltă calitate și unele îmbunătățiri ale siguranței. De asemenea, orice altceva rămâne în mare parte neschimbat.

Cadillac Escalade 2022 arată masiv

Designul exterior al Cadillac Escalade 2022 va rămâne cam același. Acest model arată masiv și ne place noul său aspect. În ansamblu, producătorul a reproiectat-o, adăugând un sistem de iluminare frontală verticală, faruri orizontale cu LED-uri și stopuri înalte tridimensionale.

În plus, a fost adăugat un spoiler spate, care ascunde ștergătorul lunetei și asigură o aerodinamică mai bună. Cu toate acestea, unele lucruri rămân, iar Cadillac a folosit jante din aliaj de 22 inci, care conferă acestui SUV un aspect elegant. Escalade Sport este, de asemenea, disponibil. Acest model are o grilă neagră și multe alte accente negre.

Îmbunătățiri ale cabinei

Din câte am auzit, producătorul va actualiza cabina cu materiale mai bune. Conform diferitelor rapoarte ale proprietarilor, Escalada Cadillac găzduiește plastic ieftin care este crăpat. În acest sens, Cadillac va lansa un model actualizat. În primul rând, cabina noii Cadillac Escalade 2022 va fi mai bună cu materiale de calitate superioară și va reduce confortul excelent.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Ford Expedition 2022
  • Hyundai Tucson N 2021

Adulții din spate se pot potrivi acum confortabil și în al treilea rând, deoarece Cadillac a adăugat încă zece centimetri de spațiu pentru picioare. Spațiul din spatele celui de-al treilea rând este acum de 25,5 metri cubi și poate fi mărit cu 63 de metri cubi de spațiu de încărcare prin plierea celui de-al treilea rând. Modelul Cadillac Escalade ESV este chiar mai lung și oferă mai mult spațiu pentru pasageri și echipamente. Base Escalades are scaune din piele sintetică, climatizare în 3 zone, un sistem de navigație și un nou ecran OLED frumos cu rezoluție ascuțită. Cea mai mare știre este sistemul Super Cruise, care este aproape complet autonom. Datorită acestui sistem, Escalade se poate orienta, accelera și decelera singură pe măsură ce șoseaua și condițiile o cer.

Două opțiuni de propulsie

După cum probabil știți, există două motoare disponibile în actuala Cadillac Escalade. Modelul de bază este echipat cu un cunoscut motor de aluminiu cu injecție directă V8 de 6,2 litri care dezvoltă 420 CP și cuplu de 460 lb-ft. Acest motor are o economie excelentă de combustibil datorită dezactivării automate a cilindrilor la sarcină redusă. Este clasificat la oraș / autostradă 14/20 mpg (2WD), 14/19 mpg (4WD), 14/20 mpg (ESV 2WD) și 14/19 mpg (ESV 4WD).

Următorul motor opțional este un turbodiesel de 3,0 litri inline-6, care a fost introdus pentru prima dată în modelul actual. Acest motor oferă 277 de cai putere și cuplu de 460 lb-ft. Economia de combustibil EPA a acestui model nu a fost încă evaluată, dar credem că numărul autostrăzii poate atinge până la 30 mpg. Ambele modele vor folosi o nouă transmisie automată cu 10 trepte.

Cât va costa o Cadillac Escalade 2022?

Așteptați o dată de lansare pentru 2022 Cadillac Escalade cândva anul viitor. După cum sa menționat mai devreme, SUV-ul viitor va primi câteva actualizări majore. Cu toate acestea, probabil că prețul va rămâne același, începând de la 76.195 euro pentru modelul 2WD Luxury. Cele mai bine echipate carenaje sunt Premium Luxury Platinum și Sport Platinum. Ambele echipate cu tracțiune integrală pot sparge o barieră de 100.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)