Bugatti Chiron 2021: specificații, preț, data lansării

Nu există nicio îndoială că Bugatti Chiron din 2021 a stabilit ritmul în ceea ce privește viteza și performanța. Cu mai mult de un deceniu în urmă, Ferdinand Piech le-a dat inginerilor Veyron la acea vreme o comandă mică: noul Bugatti Chiron a trebuit să accelereze de la 0 la 60 mile pe oră în mai puțin de trei secunde, să aibă mai mult de 1.000 CP și să atingă ceva 250 mile pe mai mult de toate, trebuiau să-i poată oferi doamnei Piech o plimbare confortabilă în drumul ei către Opera chineză.

Avansați rapid până în 2021 și aceeași voce puternică este mult mai clară și mai puternică ca niciodată, doar că de data aceasta înlocuitorul Veyron este alături de noi. Doamnelor și domnilor, iată noul Bugatti Chiron 2021. Data lansării ar trebui să fie așteptată înainte de această toamnă ca model vechi din 2021 de ani.

În acest moment, Bugatti a decis să păstreze valorile secrete, indiferent de motiv. Totuși, se știe că noul Bugatti Chiron 2021 durează 0-60 mph în doar 2,5 secunde și are o viteză maximă de aproximativ 236 mph în modul normal. Potrivit unor surse din Bugatti, noul model are o înălțime de mers mai mică – este de așteptat ca forța de forță să fie redusă și astfel să fie condusă mai repede. De fapt, viteza maximă temporară a computerului este de 261 mph.

Ați auzit bine, 261 mph, cel puțin conform simulărilor pe computer. Potrivit lui Wolfgang Durheimer, marca de 250 de mile este pe cale să treacă, dar este o provocare majoră, deoarece traversarea acestei viteze ar pune o sarcină grea asupra componentelor vehiculului și ar fi, prin urmare, periculoasă chiar și pentru cei mai profesioniști șoferi.

El continuă să susțină că noul Bugatti Chiron în 2021 va reuși ușor să bată recordurile de 268 mph și 270,49 mph stabilite de Veyron Super Sport de John Hennessey și respectiv Venom GT.

Deși o mare parte din arhitectura de construcție utilizată de Bugatti Chiron 2021 este cea a lui Veyron, inginerii care lucrează la noul model spun că noul model este complet nou. Asta în ciuda modelului Chiron cu motor W12 de 8,0 litri și DCT cu șapte trepte. Comparativ cu Veyron, Bugatti spune că noul model este puțin mai lung, puțin mai lat și scaunele puțin mai adânci. Cu toate acestea, greutatea la bord rămâne aceeași.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Dodge Challenger 2021
  • Rolls-Royce Phantom 2021

În ceea ce privește puterea, noul Bugatti Chiron din 2021 atinge o uimitoare 1.500 de cai putere la 6.700 rpm și aproximativ 1.165 lire-picioare de cuplu la 6.700 rpm, ceea ce reprezintă o creștere cu 25% a puterii și a cuplului față de acel Veyron. De ce mai multă putere când folosiți același motor Veyron Super Sport? Auto Engineering 101: A fost, de asemenea, mărită cantitatea de aer furnizată compartimentului motorului. Simplu ca buna ziua!

Remodelare interioară și exterioară Bugatti Chiron 2021

Pentru început, designul lui Bugatti Chiron 2021 este o combinație perfectă între un grad ridicat de „frumusețe” și o personalitate „animală”. Este simbolul mașinii sportive de ultimă generație, oferind un design elegant și un fizic de ultimă generație.

Interiorul lui Bugatti Chiron este la fel ca cel al predecesorului său, o capodoperă. Datorită echilibrului dintre lux și sportivitate, acesta iese în evidență de toate celelalte hypercars. Materialele plastice sunt nenorocite și nu există nici măcar un centimetru disponibil în interior. Suprafețele sunt tencuite fie cu piele fină, aluminiu sau fibră de carbon. Rezultatul este un vehicul modern, de înaltă calitate, personalizat în toate privințele.

În ceea ce privește fotografiile Bugatti Chiron Spy din 2021, designul exterior este pur și simplu o evoluție a designului Veyron, indiferent de modul în care Bugatti îl pune. La prima vedere, s-ar putea să-l confundați cu predecesorul său, deoarece reproiectările sunt subtile și poate fi necesar să vă uitați lung și cu atenție pentru a observa diferențele.

Specificații motor Bugatti Chiron 2021

Așa cum am menționat la începutul acestei recenzii Bugatti Chiron din 2021, noul model vine cu un polizor Veyron revizuit, care produce 1.165 de lire sterline de cuplu și 1.500 de cai putere.

2021 Bugatti Chiron 0-62 mph durează doar 2,5 secunde.

Data și prețul lansării Bugatti Chiron 2021

Zvonurile spun că noul model va ajunge cel mai probabil la magazine ca modelul vechi din 2021 de ani înainte de această toamnă. Există zvonuri despre un model hibrid, dar numai timpul ne va spune. Imaginile de fundal ale Chiron sunt disponibile pe forumurile online Bugatti.

Bugatti Chiron 2021 va costa aproximativ 2,4 milioane de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)