BMW X8 2021: date tehnice, preț, data lansării

Viitorul BMW X8 2021 este gata să devină următorul SUV emblematic. Conform diferitelor rapoarte, noul model ar trebui să introducă mult lux. După cum probabil ați ghicit, acest model se va baza pe celebrul model X7 și va avea multe elemente în comun.

Am adunat câteva informații despre designul interior și specificațiile trenului de propulsie. Apropo, randările sunt de asemenea disponibile și vom fi bucuroși să analizăm acest model.

BMW X8 2021 comparație de proiectare cu X7

Noile redări ale viitorului BMW X8 2021 sunt disponibile. La prima vedere, silueta X8 reflectă modelele X6 și X7. După cum puteți vedea, toate modelele sunt strâns legate. Cu toate acestea, X8 are un stil unic și este mai degrabă un coupe. Interesant este că cadrul frontal este aproape identic. X8 are aceeași grilă mare pentru rinichi, cu șapte fante verticale, care arată foarte calitativ. După cum putem vedea, producătorul a adăugat și faruri LED mai subțiri, care îi conferă un design mai agresiv.

Cu toate acestea, cea mai semnificativă schimbare poate fi văzută în profilul lateral. Forma este diferită de modelul X7, iar modelul X8 oferă mai mult design coupe. În spate, sistemul de evacuare dreptunghiular creează în prezent o atmosferă mai sportivă.

Zvonuri interioare

Interiorul viitorului SUV BMW X8 din 2021 va fi cu siguranță de o calitate superioară față de fratele său X7. Cu toate acestea, am auzit că noul BMW X8 în 2021 va avea același aspect ca și X7. Interiorul ar trebui să rămână modern și să aibă un design mai curat.

La fel ca frații săi, presupunem că noul SUV al mărcii va avea trei rânduri de scaune. Cu toate acestea, datorită stilului coupe, pasagerilor din spate le poate lipsi spațiul picioarelor și spațiul pentru cap. Diferitele rapoarte arată că echipamentul de bază ar trebui să fie echipat standard cu scaune foarte confortabile și tapițerie SensaTec neagră. Cu toate acestea, așteptați-vă la numeroase caracteristici opționale, cum ar fi un interior în două tonuri și acoperișul cu LED al Panoramic Sky Lounge.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Mercedes-Benz Sprinter 2021
  • Mercedes Clasa S 2021

Date tehnice BMW X8 2021 Powertrain

Sub capotă, noul BMW X8 din 2021 va folosi cel mai probabil aceleași opțiuni de motor ca și versiunea X7. În acest caz, modelul X7 oferă, în general, opțiuni foarte puternice de propulsie. Primul sistem de propulsie este un motor cu șase cilindri de 3,0 litri care dezvoltă 335 cai putere și cuplu de 330 lb-ft. Cu toate acestea, dacă căutați mai multă putere, versiunea xDrive50i este alegerea ideală. Acest model este alimentat de un motor V8 turbo de 4,4 litri capabil de 456 cai putere și cuplu de 480 lb-ft.

Viteza maximă a lui X7 este de 250 km / h și probabil ne putem aștepta la același lucru cu X8. Interesant este faptul că există unele speculații că varianta M ”poate fi disponibilă în același timp. Acest model va folosi probabil un V8 de 4,4 litri care va produce 523 de cai.

Data și prețul lansării

Vine viitorul BMW X8 2021 și se va baza pe modelul X7. Practic, ambele modele au multe funcții similare în comun. Cu toate acestea, X8 ar putea fi mai scump, deoarece introduce mai multe tehnologii de lux și de ultimă generație.

Unii dintre experții auto au prezis că noul X8 va costa cu siguranță în jur de 80.000 de euro. După cum sa menționat mai devreme, X8 este încă în curs de dezvoltare și ar trebui să ne așteptăm să debuteze anul viitor.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)