BMW X7 2021: date tehnice, preț, data lansării

Modelul emblematic german, noul BMW X7 2021, este gata să primească actualizări suplimentare. Acest model și-a început călătoria în 2019 și ani mai târziu avem unele afirmații că noul model va ajunge mai târziu în acest an. După cum știți, X7 devine pilotul BMW și, datorită călcâiului său înalt, modelul reproiectat va cuceri din nou segmentul luxos de dimensiuni complete.

Pe lângă designul elegant și agresiv, acest SUV pe trei rânduri are două motoare puternice sub capotă. La fel ca înainte, noul model va folosi același standard de 3,0 litri inline 6 cu turbocompresor (xDrive40i) ca standard, în timp ce V8 de 4,4 litri cu două turbocompresoare este opțional și este sub modelul xDrive50i.

Limbajul de design BMW X7 2021

Viitorul BMW X7 2021 este SUV-ul care prezintă renumitul limbaj de design al BMW. Acest SUV mare arată și arată grozav pe șosea datorită grilelor sale mari în formă de rinichi și farurilor elegante LED care subliniază lățimea X7.

Potrivit BMW, cel mai recent X7 are cel mai bun limbaj de susținere a designului de caractere de pe piață. În plus, profilul lateral prezintă noile roți de 21 de inci și anvelopele de tip run-flat. Cu toate acestea, puteți alege întotdeauna pachetul care include roți mai mari de 22 inci.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Porsche Panamera 2021
  • Toyota Venza 2021

Pe spate, o bară cromată este prezentă ca stopurile LED aproape identice care poartă berlina Seria 7. Vor fi o mulțime de personalizări. De exemplu, pachetul de manipulare dinamică va fi disponibil cu frâne M Sport, Active Comfort Drive cu Road Preview și un diferențial M Sport care poate alege varianta xDrive50i. Același pachet, în afară de diferențialul sport cu alunecare limitată M, poate fi achiziționat cu 3.850 USD pe xDrive40i.

Confort excelent în interior

Viitorul BMW X7 2021 este SUV-ul care oferă un confort excelent și o cabină modernă. În plus, noul X7 are trei rânduri de scaune și suficient spațiu pentru șapte pasageri.

De această dată, producătorul a adăugat și mai multe caracteristici, iar cel mai recent X7 are un grup de instrumente digitale avansat de 12,3 inci, care este modern și extrem de configurabil. Opțional, puteți obține un pachet premium care include un pornire motor controlată de la distanță, uși de închidere automată, obloane electrice și un sistem stereo Harman Kardon cu 1.500 de wați. Versiunea de bază a pachetului premium costă doar 1.550 de euro.

Interiorul este excelent în general, cu spațiu amplu pentru cap și spațiu pentru picioare pentru toți pasagerii. În ansamblu, spătarele celui mai recent X7 2021 din rândurile din mijloc și din spate pot fi coborâte sau returnate automat folosind un buton practic în zona de încărcare.

Securitate

Lista asistentului de conducere activ conține funcții suplimentare. Modelul include detectarea punctului mort, avertizare de ieșire a benzii, avertizare de coliziune din spate, avertizare de coliziune față, avertizare de trafic transversal din spate și informații despre limita de viteză.

Cu modelul xDrive50i, totuși, cumpărătorii obțin un sistem de vizualizare de 360 ​​de grade de sus, care acceptă parcarea, un afișaj head-up, precum și un sistem de avertizare de ieșire a benzii de rulare și un asistent de blocaj de trafic.

BMW X7 2021 propulsor

Ultimul raport susține că viitorul BMW X7 din 2021 va fi un obstacol. Acest model va avea aceleași două trenuri cu predecesorul său. Baza X7 xDrive40i va utiliza o linie turbo 6,0 de 3,0 litri care poate produce 330 de cai putere și cuplu de 330 lb-ft. Cu toate acestea, conform unor zvonuri, noul model va funcționa mai bine.

Dacă afirmația este corectă, ne-am aștepta la aproximativ 350 de cai. Pe lângă modelul de bază, producătorul va introduce și un motor mai puternic care alimentează modelul xDrive50i. Acest sistem de propulsie este format dintr-un V8 puternic cu 4,4 litri dublu turbocompresor, care oferă 456 cai putere și 479 lb-ft cuplu. Ambele transmisii vor folosi o transmisie automată cu 8 trepte, cu schimbătoare de palete și ambele au o capacitate maximă de remorcare de 7.500 de lire sterline.

Cât va costa BMW X7 2021?

Cel mai recent BMW X7 2021 va fi mai atractiv. În plus, xDrive40i are mai multe funcții și chiar mai multă putere. X7 nu este deloc un SUV ieftin. Pentru acest model, trebuie să ieși în evidență de la aproximativ 74.000 de euro. Dar dacă optați pentru mai puternicul xDrive50i, care este echipat cu un V8 de 4,4 litri cu două turbocompresoare, aveți nevoie de puțin mai puțin de 93.000 de euro. În plus, un xDrive40i bine echipat poate ajunge la 100.000 de euro, în timp ce modelul xDrive50i se poate ridica rapid la 121.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)