BMW X6 2021: date tehnice, preț, data lansării

Așteptarea s-a încheiat, BMW X6 2021 reproiectat este confirmat și ne putem aștepta la numeroase îmbunătățiri. Acest popular SUV de lux va debuta anul viitor și va primi mai multe actualizări. După cum știți probabil, modelul X6 a fost introdus pentru prima dată la sfârșitul anului 2008 și a atras multă atenție pe atunci. În plus, viitoarea X6 a intrat în a patra generație în 2021 și, cu această restilizare, ne așteptăm să fie un report.

Viitorul BMW X6 2021 va fi, de asemenea, oferit ca model de report în aceeași formă și design ca și cel actual. Cu toate acestea, vor exista unele upgrade-uri minore, iar noul model va arăta mai atractiv decât înainte.

BMW X6 2021 se schimbă în design

După cum sa menționat deja, viitorul BMW X6 2021 va continua să fie oferit în aceeași formă. Practic, acest model este un report și doar modificări minore sunt făcute aici și acolo.

Cel mai important, partea din față devine mai agresivă, iar grila pentru rinichi de la BMW arată acum mai bine. Designul sportiv este în vigoare, iar noul model are o linie de acoperiș swoopy, capotă lungă, consoluri scurte față și spate. În general, nu sunt necesare modificări dure, deoarece acest model arată unic și, datorită acestuia, este ușor de recunoscut.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW X2 2021
  • Bentley Bentayga 2021

Pachet M

Pachetul M va fi, de asemenea, disponibil, iar modelul care îl poartă va fi stilat mai agresiv. Acest pachet conține o grilă de rinichi lăcuită negru, arcuri de roată evazate și un difuzor spate cu patru vârfuri de evacuare. Roțile de 21 inci sunt echipamente standard din pachetul M.

BMW X6 2021 interior și securitate

Interiorul viitorului BMW X6 2021 va avea un design clar și luxos. Acest model va găzdui mai mulți tehnicieni și materiale de înaltă calitate. Se vor întâmpla unele actualizări în interior și producătorul va aranja mai multe freze în cabina lor. Datorită acestui fapt, acest scaun pe două rânduri oferă mai mult confort. Are un ecran de infotainment pe tabloul de bord, un teanc central ordonat, diverse opțiuni de echipamente de înaltă calitate, o pârghie de viteze electronică, numeroase opțiuni de tapițerie premium și un volan sportiv cu trei spițe. După cum puteți vedea, multe dintre caracteristici sunt aceleași.

De asemenea, vor exista o mulțime de echipamente de siguranță avansate. Ca parte a pachetului standard, acest model include frânare de urgență automată, monitoare de punct mort, senzori de parcare, avertismente de ieșire a benzii de circulație, asistent de fază lungă și faruri LED adaptive. Opțional, puteți obține un control automat al vitezei de croazieră, un control activ al benzii, un asistent pentru schimbarea benzii și o cameră surround.

Opțiuni de propulsie BMW X6 2021

Nu ne așteptăm la modificări sub capota noului BMW X6 2021 . Există trei opțiuni de motor. SDrive40i de bază va folosi același cilindru de șase cilindri de 3,0 litri care produce 335 de cai putere și cuplu de 330 de lire-picioare.

La trecerea la modelul M50i, cumpărătorii primesc un V8 twin-turbo de 4,4 litri mai puternic cu 523 CP. X6 M cu cea mai lungă autonomie este cel mai bine echipat și va folosi un motor V8 de 4,4 litri care oferă 600 CP și respectiv 617 CP. În plus, transmisiile automate cu opt trepte existente vor alimenta toate modelele de mai sus.

Data și costul lansării

Nu a fost stabilită o dată oficială de lansare pentru viitorul BMW X6 2021 . Cu toate acestea, potrivit speculațiilor unor experți, noul model poate fi așteptat vara viitoare. Această sosire se bazează pe programele din anii precedenți.

Prețul nu este încă disponibil, dar putem presupune că este în aceeași gamă ca înainte. Modelul actual sDrive40i costă 65.295 euro, în timp ce xDrive40i începe de la 67.595 euro. Modelul superior M50i începe de la 86.645 de euro. Încărcarea unui BMW X6 2021 cu pachetul M crește prețul la 115.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(2 fii drept, În mijloc: 5 din 5)