BMW X4 2021: date tehnice, preț, data lansării

BMW X4 2021 va fi reproiectat și va reprezenta numeroase îmbunătățiri. Conform ultimelor știri, BMW X4 2021 va ieși pe stradă anul viitor și ne putem aștepta la mai multe schimbări în ceea ce privește designul și designul.

Exteriorul noului BMW X4 2021 va fi reproiectat, iar producătorul va face acest SUV mai agresiv decât înainte. De asemenea, unele schimbări vor fi făcute în interior și putem presupune o cabină mai luxoasă. În plus, varianta performantă X4 M va fi disponibilă din nou. Această bestie va arăta mai agresivă și va folosi un motor mai puternic decât modelul de bază.

BMW X4 2021 schimbări exterioare

Viitorul BMW X4 2021 va introduce actualizări la mijlocul ciclului. Acest SUV oferă încă un design agresiv și o aerodinamică excelentă. De data aceasta, producătorul va folosi mai multe materiale de înaltă calitate și va extinde funcțiile precum farurile și barele de protecție. Carenajul frontal este, după cum am scris deja, agresiv și are o grilă dublă mare pentru rinichi, care este prezentă și pe aproape toate modelele clasei X

Farurile cu LED sunt oferite standard. În afară de asta, acest model oferă un spoiler sport pe spate, care oferă o doză suplimentară de sportivitate. BMW X4 2021 va fi în continuare livrate cu jante din aliaj ușor de 19 inch standard și opționale de jante de 20 de inch. În plus, varianta sportivă X4 M rulează pe roți de 20 inci de înaltă calitate. Dacă acest lucru nu este suficient pentru dvs., producătorul oferă, de asemenea, jante mai mari, vopsite în negru, de 21 inci, cu cinci spițe.

Cabină spațioasă și tehnică

BWW X4 2021 este frumos SUV compact , care oferă o cabină premium. Există mult spațiu în interior. Cu două rânduri de scaune și suficient spațiu pentru cinci pasageri, acest SUV are, de asemenea, o capacitate de încărcare de 19 metri cubi și poate fi mărit cu 51 de metri cubi cu scaunele din spate rabatate. X4 își pierde lupta împotriva BMW X3 în acest departament. X3 se descurcă mult mai bine în această zonă, oferind 29 de metri cubi de spațiu în spatele celui de-al doilea rând și 63 de metri cubi cu scaunele din spate rabatate.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Cadillac XT6 2021
  • BMW X5 2021

Modelul de bază X4 este bine echipat. Vine cu radio HD, sistem de sunet cu 12 difuzoare, Apple CarPlay și, în cele din urmă, compatibilitate cu Android Auto. Sistemul de infotainment folosește un ecran de 10,3 inci cu cea mai recentă funcționalitate inteligentă de control al gesturilor. Cu acest sistem, șoferul poate controla un sistem de infotainment cu cinci mișcări simple ale mâinii.

Culori

Noul BMW X4 2021 are o paletă de culori frumoasă de nouă culori. Acestea includ culori precum Negru Jet, Alb Alpin, Roșu Flamenco, Măslin închis, Alb mineral, Albastru fitonic, Argint glaciar, Grafit închis și, de asemenea, unul dintre cele mai populare safire negre.

Date tehnice BMW X4 2021 Powertrain

Viitorul BMW X4 2021 va fi disponibil cu două motoare, dintre care unul alimentează puternicul model X4 M. Modelul de bază este disponibil cu un sistem de transmisie turbocompresor în linie de 2,0 litri, care oferă 248 CP. Acest motor este echipat cu o transmisie automată cu 8 trepte și folosește standard sistemul de tracțiune integrală sau Xdrive.

BMW X4 M.

După cum probabil știți deja, producătorul a făcut câteva modificări la modelul X4 M în ultimul an. Vechiul motor a fost înlocuit cu noul turbo Inline-6, care oferă 473 cai putere și 442 lb-ft cuplu. Datorită acestui motor puternic, modelul M de înaltă performanță sprintează de la 0 la 60 mile pe oră în doar 4,1 secunde. Modelul de concurs durează 4 secunde. Un sistem AWD este, de asemenea, standard cu această variantă.

Preț și data lansării

Viitorul BMW X4 2021 este un SUV superb conceput, care va folosi mai multă tehnologie și materiale de înaltă calitate decât predecesorul său. Din această cauză, trebuie să spunem că acest model nu este ieftin. Prețul de pornire al modelului de bază este de 52.000 de euro.

Totuși, alegerea modelului complet încărcat poate crește prețul la 80.000 de euro. X4 M are un design mai agresiv. Acest model va fi disponibil de la 62.000 de euro. Producătorul BMW va lansa cel mai recent X4 la sfârșitul anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)