BMW X2 2022: date tehnice, preț, data lansării

Viitorul BMW X2 2022 a fost din nou spionat. Un crossover compact este o opțiune bună în acest segment, mai ales pentru că este o alternativă excelentă la hatchback-urile premium. Dimensiunea sa este compactă, iar cabina oferă o poziție înaltă de așezare. În plus, crossover-ul X2 oferă gardă la sol mai mare și un design de primă clasă.

Pentru 2022 , X2 va fi mai competitiv și va primi o mulțime de băuturi răcoritoare. Casetele spion arată exact acest lucru. Actualizările includ atât îmbunătățiri externe, cât și interne, în timp ce performanța nu ar trebui să se schimbe deloc. Vânzările vor începe vara viitoare și cel mai probabil prețul va rămâne intact.

Fotografii BMW X2 Spy

Era anul 2018 când BMW și-a lansat modelul X2. BMW X2 intră astfel în al patrulea an de producție în 2022 . Și în timp ce BMW a optat pentru upgrade-uri minore în primii trei ani, noul X2 va introduce în cele din urmă mai multe schimbări. Cu toate acestea, modificările nu sunt încă semnificative. Fotografiile spion sugerează câteva actualizări, ceea ce este o veste bună. Crossover-ul X2 este strâns legat de modelul X1, deci avem deja o idee despre cum ar putea arăta noul model.

Prototipul a fost spionat cu faruri revizuite și un camuflaj greu peste grilă indică în mod clar schimbări mai semnificative. Aceasta înseamnă că carenajul frontal va fi reîmprospătat și pot fi disponibile și noi lumini de ceață. BMW va prezenta cu siguranță următorul prototip în viitorul apropiat și sperăm că lucrurile vor deveni mult mai clare. Zvonurile sugerează că varianta decapotabilă X2 va fi disponibilă și în viitorul apropiat.

Schimbări interioare

Schimbări în cabină sunt, de asemenea, probabile. Se spune că noul BMW X2 2022 este echipat cu funcții tehnice mai avansate și un nou design al tabloului de bord. Am văzut ceva similar cu noile variante hatchback din seria 1 și cu versiunile Gran Coupé din seria 2. Acesta este un exemplu perfect al modului în care ar putea arăta vehiculele BMW noi din interior.

Modificările includ un grup de instrumente digitale actualizat cu un ecran tactil infotainment mai mare. Acest dispozitiv se află în partea de sus a stivei de mijloc și are o interfață cu utilizatorul foarte impresionantă. În ceea ce privește restul interiorului, va trebui să așteptăm până în 2021. Cu toate acestea, crossover-ul X2 va rămâne cu siguranță un model premium, cu un confort ridicat și ratinguri bune de siguranță.

Va introduce BMW hibridul în SUA?

Disponibil în prezent în SUA, crossover-ul X2 este disponibil în clasele xDriver28i și M35i. Ambele variante utilizează benzină turbo cu 2 cilindri de 2,0 litri, cu 228 și 302 CP. Diverse rapoarte spun că BMW X2 ar trebui să sosească cu aceeași performanță în 2022 . Pe de altă parte, există posibilitatea noii opțiuni de propulsie.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Volvo XC100 2022
  • Nissan Rogue 2022

Zvonurile spun că un nou motor va fi disponibil într-o nouă versiune entry-level cu tracțiune față ca standard. Ambele modele utilizează o transmisie automată cu 8 trepte, iar un model hibrid plug-in este o altă opțiune pentru acest crossover. Interesant este că modelul X2 oferă deja o variantă PHEV, dar această versiune nu este disponibilă în SUA.

Prețul BMW X2 2022 și data lansării

Prețul pentru noul model BMW X2 2022 începe de la 39.000 de euro. Crossover-ul subcompact va fi pus în vânzare în Europa în primul trimestru al anului 2021. După aceea, versiunea americană va fi disponibilă undeva în vară.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)