BMW X2 2021: date tehnice, preț, data lansării

Viitorul BMW X2 2021 este noul SUV de lux în care vor avea loc schimbări radicale. După cum probabil ați știut deja, aceasta este a doua generație care urmează cu același design și formă.

Potrivit producătorului auto BMW, viitorul model va aduce mai multe băuturi răcoritoare și vor exista numeroase îmbunătățiri. În plus, următoarea generație va folosi opțiuni extinse de propulsie. De asemenea, ne putem aștepta la mai multe funcții și materiale chiar și de calitate superioară. Noul model este confirmat oficial și ne putem aștepta să apară pe piață cândva anul viitor.

BMW X2 2021 se schimbă

Designul exterior al BMW X2 2021 nu va diferi de prima generație. Noul model păstrează același design și formă. În plus, la fel ca precedentul, noul model nu poate fi confundat cu niciun alt crossover subcompact, deoarece are propriul său design unic.

Cu toate acestea, modelul M35i performant este mai elegant decât fratele său de bază. Acest model prezintă o deschidere inferioară argintie strălucitoare de 28i, care este colorată cu accente negre. Grila dublă a rinichilor arată atractivă, iar acest carenaj conține roți M-Sport exclusive de 20 de inci, care adaugă o doză suplimentară de sportivitate.

Design interior

Viitorul BMW X2 2021 arată uimitor în interior. Acest model este considerat unul dintre cele mai bine echipate din clasa sa. Designul este modern și există multe facilități noi. De asemenea, este mai convenabil decât înainte. Ne place noul ecran tactil de 8,8 inci, care arată curat, clar și relativ ușor de utilizat. Dacă nu este suficient, există un pachet premium opțional care costă doar 1.800 USD mai mult. Acest pachet va adăuga un afișaj head-up și o nouă navigare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW iX5 2021
  • BMW X6 2021

X2 M35i va aduce și mai multe funcții. Acest model acceptă compatibilitatea wireless Apple CarPlay. În plus, oglinzile rabatabile, hayonul electric și scaunele frontale electrice sunt standard. Dacă aveți nevoie de mai multă lumină în cabină, există un acoperiș panoramic glisant care costă 1.350 euro mai mult.

Așa cum am menționat anterior, confortul este ridicat, iar noul X2 2021 oferă 21,6 picioare cubi în spatele celui de-al doilea rând. Cu toate acestea, când al doilea rând este pliat, acest SUV oferă 50,1 metri cubi de spațiu.

Securitate

Lista standard de siguranță activă a BMW X2 2021 este mai lungă decât înainte. Noul model va oferi echipamente opționale extinse. Lucruri precum o avertizare de coliziune directă cu frânare automată de urgență, avertizare de ieșire a benzii de rulare, faruri automate de fază lungă, control automat al vitezei de croazieră și senzori de parcare sunt standard.

Opțional, regulatorul de viteză adaptiv cu Asistentul de Conducere Activă (avertizare de ieșire a benzii de circulație, protecție a pietonilor în timpul zilei) poate fi implementat pentru încă 1.000 de euro.

BMW X2 2021 sub capotă

Viitorul BMW X2 2021 va fi disponibil cu două opțiuni de motorizare. Primul alimentează modelul de bază și constă dintr-un motor turbo de 2,0 litri, cu patru cilindri, care poate crește puterea la 228 CP. Al doilea tren de acționare conduce modelul M35i.

„Modelul de înaltă performanță” folosește același motor ca și modelul de bază. Cu toate acestea, datorită unor modificări, această versiune poate livra 301 cai și 331 lire-picioare de cuplu. În plus, modelul M35i este cel mai puternic motor cu patru cilindri pe care celebrul BMW l-a construit vreodată. Ambele modele sunt echipate standard cu o transmisie automată cu opt trepte și un sistem xDrive.

Prețul și debutul BMW X2 2021

A doua generație BMW X2 2021 arată mai bine și aduce mai multe schimbări odată cu acesta. La fel ca înainte, acest SUV trebuie să fie umplut cu cele mai noi tehnologii și materiale de înaltă calitate. De data aceasta, însă, vor exista și mai multe caracteristici.

Conform ultimelor știri, BMW X2 va începe cu 36.400 de euro în 2021 , făcând acest SUV al doilea cel mai scump din clasa sa. Jaguar E-Pace este în continuare cel mai scump la 38.900 de euro. Cu toate acestea, pentru modelul X2 M35i mai sportiv, prețul va crește la 46.450 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)