BMW Seria 2 2021: date tehnice, preț, data lansării

Europa este o piață auto foarte specifică, care insistă pe mașini mici și eficiente, dar confortabile. Modelele MPV sunt foarte populare în această parte a lumii, în special cele compacte. Popularitatea lor este atât de mare încât chiar și producătorii de automobile premium oferă astfel de vehicule. BMW Seria 2 2021 Gran Tourer este un exemplu perfect. Producătorul auto bavarez este cel mai bine cunoscut pentru mașinile sport uimitoare și oferă și acest minivan, care a fost lansat inițial în 2014.

Patru ani mai târziu, compania a pregătit un lifting care va include diferite tipuri de modificări. Desigur, accentul se pune pe îmbunătățirile vizuale, deși există schimbări în interior. Pe de altă parte, configurarea trenului de rulare rămâne în mare parte aceeași. Compania susține o eficiență mai bună, dar cifrele sunt cam aceleași. BMW Seria 2 2021 Gran Tourer este deja disponibil în majoritatea piețelor și rămâne același preț în ciuda actualizări.

BMW SERIA 2 2021 MOTOARE GRAN TOURER

O gamă largă de motoare este un alt punct forte al acestui vehicul. Gama include o mare varietate de motoare pe benzină și diesel. Modelele de bază sunt echipate cu un turbo de 1,5 litri cu trei cilindri, care dezvoltă în jur de 110 CP. Același motor este disponibil într-o versiune cu aproximativ 135 CP. Desigur, sunt disponibile și patru cilindri. Puteți alege o versiune de 190 sau 230 CP.

Desigur, sunt disponibile și versiunile diesel. Motorul de bază are o cilindree de 1,5 litri și trei cilindri. Puterea maximă este de 115 CP. Unitățile mai mari de 2,0 litri au 170 sau 190 de cai putere. Toate motoarele sunt disponibile fie cu transmisie manuală cu 6 trepte, fie cu transmisie automată cu 8 trepte.

BMW Seria 2 2021 GRAN TOURER REDESIGN

Deși este un monovolum, BMW Seria 2 2021 Gran Tourer are caracteristici tipice acestui producător de mașini. După cum puteți ghici, se bazează pe sedanul compact din seria 1. Aceste modele rulează pe aceeași platformă UKL2 pe care aproape toate mașinile mici de la acest producător sunt suprimate. O arhitectură similară UKL1 este utilizată pentru o mașină mai mică, compactă și tipărește mai ales modele mini. Acest minivan vine în două versiuni.

Modelele standard se numesc Active Tourers, în timp ce Gran Tourer are un ampatament mai lung, care devine mai mare și mai spațios. Poate găzdui până la șapte pasageri, ceea ce este destul de uimitor, având în vedere dimensiunea modelului. Ultimele rapoarte sugerează că modelul actual va dura încă câțiva ani și că a doua generație este așteptată să sosească cândva în 2021.

BMW Seria 2 2021 GRAN TOURER STYLING

După cum sa menționat anterior, BMW Seria 2 2021 Gran Tourer a fost actualizat. Cu toate acestea, aspectul de bază a rămas același, deci vă puteți baza pe o formă familiară. Este o formă tipică de monovolum, deși capota este puțin mai lungă și are asemănări cu crossover-urile X1. Desigur, limbajul de proiectare este de obicei BMW. Această actualizare a adus schimbări în multe domenii. S-a concentrat, desigur, pe partea frontală, unde BMW Seria 2 Gran Tourer 2021 va fi actualizat la cea mai recentă filozofie de stil a companiei. Modificările sunt destul de subtile, iar cei care nu sunt atât de familiarizați cu această marcă de mașini sunt puțin probabil să observe majoritatea acestor schimbări.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • VW Sharan 2021
  • Octavia Scout 2021

Partea care a suferit cel mai mult este bara de protecție față, care are o formă revizuită, precum și noi prize de aer și faruri de ceață. Faimoasa grilă de rinichi este, de asemenea, ușor remodelată, în timp ce farurile sunt cam la fel. Schimbările la celălalt capăt sunt destul de subtile. Singura modificare notabilă se referă la bara spate, care urmează schimbărilor din față. Desigur, există câteva culori noi, în timp ce restul vehiculului păstrează aspectul original.

BMW Seria 2 2021 GRAND TOURER INTERIOR

În interior, BMW Seria 2 2021 Gran Tourer a suferit puțin. Majoritatea acestor modificări au fost făcute în tabloul de bord, unde puteți vedea unele îmbunătățiri. Aceste schimbări aduc mașina mai aproape de ceea ce putem vedea în ultimele modele BMW, în timp ce aspectul general este cam același. Calitatea generală este tipică pentru acest producător de automobile. Având în vedere că acest segment este plin de mărci de masă, este probabil cel mai înalt din clasă. Așa cum am menționat anterior, este o versiune cu ampatament lung, astfel încât sunt împachetate trei rânduri de scaune. Având în vedere dimensiunea, spațiul limitat pentru picioare în al treilea rând nu trebuie privit ca un dezavantaj.

BMW Seria 2 2021 PREȚ GRAN TOURER

După cum sa menționat deja, BMW Seria 2 2021 Gran Tourer este deja disponibil pe piață. Prețul variază în funcție de piață, dar modelele de bază costă în jur de 31 USD / 32.000 USD în majoritatea cazurilor. Pe de altă parte, modelele de top pot depăși cu ușurință peste 45.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)