BMW M4 2021: preț, date tehnice, fotografii

Noul BMW M4 2021 este un atlet de înaltă performanță pentru piste de curse și autostrăzi. Este minunat pentru derivări, viraje și linii drepte lungi. Dacă îți place adrenalina, atunci această mașină este special concepută pentru tine. Are un volan receptiv care vă permite să faceți chiar și cele mai dure colțuri cu ușurință la viteze maxime. Această mașină sport a fost creată pentru impresii vii.

Exterior nou BMW M4 2021

Noul BMW M4 2021 este un sport și adrenalină. Fiecare dintre modele a reprodus acest lucru de nenumărate ori. Motivele pline de viață conduc mașina înapoi la o serie de mașini de nouă generație. Ce am văzut noi? În primul rând, acesta este bara de protecție față, forma modificată a capotei, unghiul farurilor. Puteți simți spiritul noutății în fiecare detaliu.

Noul BMW M4 2021 luminos primit și detaliile moderne ale secțiunii frontale, luminile strălucitoare de la lămpi cu LED – uri la modă. Bara de protecție față s-a schimbat cu trei secțiuni de admisie a aerului. În plus, își îndeplinește sarcina tehnică 100% și nu servește ca element decorativ obișnuit, așa cum se întâmplă adesea cu principalii concurenți ai M4 2021 . Această decizie vizează maximizarea alimentării cu aer rece pentru răcirea motorului și a sistemului de frânare.

În mașină, puterea de ridicare a scăzut și proprietățile aerodinamice ale mașinii s-au îmbunătățit. Acest lucru a fost realizat datorită separatorului, difuzorului și spoilerului de carbon. Aspectul dinamic al mașinii este păstrat chiar și atunci când nu este în mișcare. Totul datorită combinației excelente a designului acoperișului, a spoilerului și a oglinzii retrovizoare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

 • BMW iX3 2021
 • BMW M2 2021

Roțile de 18 inci ale versiunii de bază completează aspectul general al mașinii. Printre soluțiile opționale, producătorul oferă jante din aliaj ușor de 19 și 20 inch. Sistemul de evacuare M Sport oferă un sunet „patru” expresiv și recunoscut.

Interiorul noului BMW M4 2021

Noul salon BMW M4 2021 este realizat într-un stil foarte interesant. Este plin de extravaganță și asceză germană, în care practicitatea și simplitatea sunt combinate în fiecare detaliu. Este sigur să spunem că interiorul transmite o atmosferă sportivă doar datorită scaunelor, care reprezintă o simbioză de adrenalină sportivă și reținere a familiei.

Aerul condiționat automat este standard, precum și în versiunea extinsă. Sistemul de muzică profesional vă oferă senzația de a fi la un concert al trupei preferate, iar sistemul de navigație de la aceeași marcă nu vă va permite să vă pierdeți pe străzi și cărări necunoscute.

Volumul portbagajului este de 445 de litri, ceea ce reprezintă o cifră impresionantă pentru Coupé, mai ales atunci când considerați că „patru” este o mașină sport cu sarcinile și obiectivele corespunzătoare.

Umplere tehnică BMW M4 2021

Pentru BMW M4 2021 este utilizat un singur motor de 3 litri. Este echipat cu un turbocompresor și dezvoltă 431 CP. Cuplu 550 Nm la 1850-5500 rpm, dar dacă acest lucru nu este suficient pentru tine, producătorul este gata să ofere o creștere a puterii de 450 CP.

Injecția turbo directă dublă și setările de înaltă precizie garantează că motorul răspunde cu cea mai mică presiune pe pedala de gaz. Toate acestea asigură o accelerație explozivă și o tracțiune excelentă. Noul arborele cotit ușor îmbunătățește dinamica și reduce consumul de combustibil.

Sport BMW M4 2021 folosește două tipuri de transmisie: „clasica” sub forma unei transmisii manuale cu 6 trepte și un robot cu 7 trepte cu două ambreiaje umede. Manualul este echipat cu o funcție de creștere a vitezei în treapta redusă. Viteza maximă a mașinii este de 250 km / h, atinge prima sută în 4,2 s. De altfel, viteza maximă poate fi mărită la 280 km / h la un cost suplimentar.

Baza mașinii a fost a treia serie BMW cu o serie de îmbunătățiri. Struturile McPherson sunt instalate în față, în timp ce partea din spate are un clasic „multi-link” cu amortizoare pasive. Și pentru ce oră, pentru o plată suplimentară, va fi instalat un pachet controlat de amortizoare cu trei moduri.

Un volan cu un amplificator electric, de la care nu sunt private o serie de setări și opțiuni, oferă un grad ridicat de manevrabilitate. Patru frâne au frâne cu disc perforate.

Modificări la noul BMW M4 2021

Producătorul auto a dezvoltat 2 seturi complete BMW M4 2021: Basic și Competition . Dar, așa cum se întâmplă adesea, șoferii noștri sunt dezavantajați și nu pot obține o secundă.

Următoarele echipamente sunt integrate în compartiment:

 • Controlul climei în 2 zone;
 • Optică LED;
 • Asistenți ASC, DSC;
 • 6 perne;
 • muzică grozavă și multe altele.

Printre avantajele noului model, merită subliniat:

 • design luminos excelent;
 • performanță bună a motorului;
 • treabă bună a ambelor cutii;
 • stabilitate ridicată a mașinii pe drum;
 • manevrabilitate excelentă și comportament de direcție;
 • Finete.

Preț nou BMW M4 2021

 Noul BMW M4 2021  vine pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 87900 de euro.

Fotografii BMW M4 2021

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)