BMW M2 2021: preț, date tehnice, fotografii

Compania BMW nu se oprește pentru a mulțumi evoluțiile unice ale fanilor săi. La noul BMW M2 2021 impresioneaza Bolide cu puterea, aspectul agresiv și preț atractiv.

Exteriorul și interiorul noului BMW M2 2021

Aspectul a cunoscut anumite schimbări. În același timp, spatele practic nu diferă de modelul civil. Cu toate acestea, există diferențe clare. De exemplu, o bara de protecție cu reflectoare verticale a devenit mai masivă, iar pe capacul portbagajului a apărut un mic spoiler. Schimbătoarele și difuzoarele de aer brutale din fundal conferă mașinii un aspect memorabil și îndrăzneț, așa cum se potrivește unui supercar sportiv. Capota a fost evidențiată, iar nările grilei radiatorului au fost mărite semnificativ. Arcurile roților au fost umflate și s-a decis introducerea celor 19 roți. O mică branhie în fața arcului este mai ornamentată.

BMW M2 2021 este disponibil în alb, negru, alb și albastru.

Scaunele din piele sunt înlocuite cu scaune sport cu suport lateral, încălzire și reglare electrică. Canapeaua din spate poate găzdui doi pasageri. Cu toate acestea, mulți s-ar putea să o găsească puțin aglomerată. În mijloc există o cotieră în care diverse obiecte mici pot fi aranjate convenabil. Este instalat un afișaj cu cadrane roșii, iar profilurile de mișcare pot fi setate pe ecran. Există, de asemenea, petale subțiri pentru schimbarea manuală. Volanul cu 3 spițe și inserții cromate este acoperit cu piele cu cusături albe. Există multe butoane pe suprafața sa pentru a controla sistemul multimedia.

Completare tehnică și modificări BMW M2 2021

Noutatea este echipată cu două turbocompresoare și un amortizor de carbon cu care super-mașina sport poate negocia cu ușurință viraje abrupte. Sunt disponibile frâne suplimentare M Sport și un sistem de răcire îmbunătățit. Prin simpla apăsare a unui buton, sunetul sistemului de evacuare este setat la un mod specific. Motor încorporat cu 6 cilindri, cu injecție și turbină cu două role.

Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele:

 • Putere – 370 „cai”;
 • Capacitate cubica – 2979 cc;
 • Cuplu – 465 H * m la 1400 rpm;
 • Viteza maximă – 250 km / h;
 • Accelerare la 100 km / h – 4,3 s;
 • Consumul de combustibil în oraș – 10,5 litri, pe autostradă – 6,4 litri;
 • Număr de trepte – 7;
 • Cutie de viteze – un robot.

Puteți achiziționa un model cu transmisie manuală cu 6 trepte și robot cu dublu ambreiaj cu 7 trepte. Pentru o taxă suplimentară, puteți elimina limita de viteză și puteți crește capacitatea la 270 km / h. Noul BMW M2 2021 F87 este considerat cel mai ieftin din întreaga gamă de mașini sport Munchen. Cea mai puternică versiune este opțiunea Competition, care a avut premiera în august 2018. Modelul este echipat cu un motor de trei litri și dezvoltă 410 „cai”, adică cu 40 de forțe și cu 85 Nm mai mult decât modelul standard. Cu pachetul opțional pentru șofer M, limitatorul poate fi ușor adus la 280 km / h.

✓ De asemenea, puteți verifica:

 • BMW M4 2021
 • BMW X3 2021

Noul BMW M2 2021

Dacă evaluați complexitatea capacității, controlabilității și costului, atunci este cu siguranță incompatibil cu concurența. Cu toate acestea, accentul principal al companiei este pe BMW M5, pentru care cererea depășește în mod clar oferta. Aceasta este prima mașină cu tracțiune integrală, care este o soluție ideală pentru drumurile rusești. Apoi va fi posibil să circulați de-a lungul traseului și să vă simțiți confortabil în condiții urbane. În ceea ce privește M2 2021 , ventilatoarele sale trebuie să se adapteze la o suprafață neuniformă, cu o distanță mică.

Noul BMW M2 2021 este un model sport cu un design frumos, aspect xenon și date excelente de viteză. Mașina va atrage cu siguranță atenția celorlalți și nu va trece neobservată. Proprietarul vehiculului va simți o plăcere reală și un confort de conducere.

Preț nou BMW M2 2021

 Noul BMW M2 2021  vine pe piață cu un preț de intrare de aproximativ 61900 de euro.

Fotografii BMW M2 2021

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)