BMW iX5 2021: date tehnice, preț, data lansării

Noul SUV iNext aka BMW iX5 2021 este testat și avem câteva fotografii exclusive. După multe speculații pe internet, viitorul model va avea cel mai probabil placa de identificare iX5.

În plus, va fi complet electric. Noul SUV electric a fost spionat în apropierea cercului polar polar și este camuflat puternic. Cu toate acestea, la prima vedere, vedem multe asemănări cu modelul de bază X5.

BMW iX5 2021 este identic din punct de vedere dimensional cu baza X5

Designul exterior al celui mai recent BMW iX5 2021 va fi fundamental diferit de SUV-urile de astăzi. După cum sa menționat mai devreme, catârul de testare este testat la Cercul polar polar, iar întregul corp al iX5 este camuflat puternic. În ceea ce privește dimensiunile, SUV-ul electric este situat lângă o bază X5.

Cu toate acestea, cea mai mare diferență este că iX5 stă la baza celei mai recente arhitecturi flexibile ale companiei, care va fi utilizată pentru toate vehiculele electrice și ICE în viitor. La prima vedere, BMW iX5 are o pereche de faruri subțiri și o grilă de rinichi falsă. În plus, cel mai probabil va adopta același stil renal și același limbaj de proiectare ca modelul conceptului. În plus, profilul lateral prezintă jante elegante din aluminiu.

Primele impresii în interior

Conform informațiilor oficiale, cabina viitorului BMW iX5 2021 va fi una dintre cele mai bune. În plus, ne putem aștepta la o cabină de lux, cu o mulțime de tehnicieni. Din cele mai recente fotografii spion, pe afișajul de bord sunt afișate două afișaje uriașe curbate, care sunt extrem de personalizabile.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW iX3 2021

În plus, confortul este mai mare decât în ​​cazul modelului X5 de bază. La fel ca modelul de bază, noul SUV electric va avea și două rânduri de scaune și spațiu suficient pentru cinci pasageri. Volanul unic cu două spițe poligonale cu părți superioare și inferioare plate pentru tranziții mai ușoare între conducerea automată și cea normală este standard.

BMW iX5 2021 propulsor

Noul membru BMW iX5 2021 este un SUV electric care va funcționa excelent. Potrivit producătorului, iX5 va folosi aceeași tehnologie de propulsie ca viitoarele modele i4 și iX3. Motorul electric este montat în spate, în timp ce bateria este evident plasată sub podeaua arhitecturii flexibile a BMW.

BMW promite, de asemenea, o autonomie impresionantă de aproximativ 600 km. În plus, accelerarea este următorul lucru important, iar producătorul a estimat că va merge de la 100 km / h la 0-62 mph în aproximativ 4 secunde. Versiunea finală va aduce cu siguranță o gamă largă de puteri diferite și capacități ale bateriei.

Data și prețul lansării

Mula de testare a BMW iX5 2021 are multe asemănări cu modelul de bază X5. Conform ultimelor știri, BMW va introduce iX5 spre sfârșitul anului. Vânzările sunt programate să înceapă la începutul anului 2021.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)