BMW iX3 2021: date tehnice, preț, data lansării

Celebrul producător german de automobile BMW intenționează să-și reproiecteze întreaga linie de vehicule și să adauge modele mai electrizante. În plus, noul BMW electric iX3 2021 este un bun exemplu. BMW a întârziat cu siguranță spectacolul, deoarece Audi, Jaguar și Tesla au scos deja SUV-uri electrice și au făcut modele foarte competitive. Cu toate acestea, acest anunț este foarte interesant.

Apropo, noua versiune electrică arată futuristă și compactă. În plus, autonomia este de 440 km datorită motorului electric puternic și bateriei.

BMW iX3 2021 Test Mule prins

Cel mai recent BMW iX3 2021 este testat și avem câteva imagini exclusive. La prima vedere, viitorul model seamănă aproape exact cu varianta X3. După cum putem vedea, unele părți ale corpului sunt acoperite cu vopsea de camuflaj. De asemenea, trebuie să menționăm că, pe lângă noul iX3, sunt spionate și alte două modele i4 și iNEXT.

În plus, iX3 arată minunat pe tot corpul datorită accentelor albastre. Accentele marca BMW i Blue se extind împreună cu fustele laterale de la grila de rinichi, difuzorul din spate și șorțul din spate. De asemenea, producătorul anunță că vor exista unele culori ale caroseriei, inclusiv finisajul Moonstone Silver Matte prezentat.

Zvonuri de cabină

Este disponibilă doar o imagine spion a cabinei. La prima vedere, ne așteptăm la o cabină de lux și la cele mai noi tehnologii. Practic, noul iX3 poate împrumuta câteva sugestii de la modelul X3. Prin urmare, este probabil ca aceleași caracteristici de design să fie afișate, inclusiv ecranul tactil de pe tabloul de bord și afișajele digitale.

Securitate

Ne putem aștepta la echipamente de siguranță de primă clasă doar la BMW iX3 2021 . Cu toate acestea, încă nu există cuvinte oficiale despre caracteristicile de securitate care vor fi standard. Dintr-o sursă de încredere, noul model va fi disponibil cu aceleași caracteristici ca și actualul X3.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW X5 2021
  • BMW iX5 2021

Acest model oferă un pachet excelent de securitate. Un sistem automat de frânare de urgență, un sistem de avertizare de ieșire a benzii de circulație, monitorizarea punctului mort, o croazieră adaptivă și multe altele sunt oferite standard.

Date tehnice ale motorului electric BMW iX3 2021, capacitatea bateriei

Versiunea complet electrică BMW iX3 2021 a fost construită pe o platformă stabilă. Datorită acestui fapt, producătorul va lansa un motor electric care va produce 286 cai putere și 295 lb-ft cuplu. Conform informațiilor oficiale, acest model va folosi popularul sistem BMW xDrive.

În plus, și mai ales datorită bateriei de 74 kWh, acest model poate parcurge aproximativ 440 km sau aproximativ 270 mile cu o baterie complet încărcată. Pentru comparație: cel mai recent Porsche Taycan oferă aproximativ 200 de mile, Audi E-Tron 204 mile. Așadar, ambele modele oferă mai puține milioane decât viitoarea BMW iX3.

Producția și prețul BMW iX3 2021

Viitorul BMW iX3 2021 din unele zvonuri va ajunge la dealeri cândva anul acesta. În același timp, ne putem aștepta la modelele i4 și iNEXT.

Prețul este un mister și este încă devreme de prezis. În plus, vom raporta informații despre gama finală de produse, prețuri și date de lansare pe măsură ce acestea devin disponibile.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)