Bentley Bentayga 2021: specificații, preț, data lansării

2021 Bentley Bentayga este de așteptat să fie din nou pe drum la sfârșitul anului 2019. Este primul model SUV al lui Bentley care este unul dintre cele mai bune SUV-uri de pe piață în prezent. Prețul nu este ieftin, dar acesta este un model foarte luxos care nu poate fi accesibil oricui. Înainte ca Bentayga să fie puternic, Bentayga era luxos. Acum, Bentley Bentayga 2021 va ieși și va fi un pachet complet. Versatilitatea devine unul dintre punctele forte ale acestui model.

De ce menționăm versatilitatea? Ei bine, în ultimii ani, Bentayga a fost disponibil cu puternicul W12. Acum, Bentayga oferă diferite tipuri de motoare, inclusiv V8 diesel și o unitate hibrid plug-in. Cu toate acestea, modelul 2021 nu va experimenta modificări semnificative. Producătorul auto a promis mai multe îmbunătățiri exterioare, dar asta este când vine vorba de schimbări și îmbunătățiri.

Bentley Bentayga 2021 se schimbă în design

Bentley a spus că clienții se pot aștepta la mai multe modificări de design. Cu toate acestea, producătorul auto britanic nu a dezvăluit niciun detaliu. Conform speculațiilor, modelul Bentayga Speed ​​va suferi cel mai mult în timp ce modelul de bază rămâne intact. Ceea ce știm sigur este că Bentley va continua să ofere limbajul de proiectare al companiei. Din acest motiv, unele caracteristici iconice vor rămâne cu siguranță.

Aceasta include partea frontală cu o grilă matricială și faruri rotunde. Majoritatea funcțiilor provin de la modelul Continental GT. Asta înseamnă că intrările laterale mai mari sunt reținute, iar bara de protecție este aproape la fel ca pe varianta GT. Bentley Bentayga 2021 va primi o capota mai mare , iar automobile probabil va oferi jante opționale și mai mari.

Interiorul Bentley Bentayga 2021 este foarte confortabil

Viitorul Bentley Bentayga 2021 va oferi același interior ca și cel actual. Aceasta înseamnă că nu se vor face modificări. Totul, de la aspect până la interior, este păstrat. Știind că cabina rămâne spațioasă și extrem de confortabilă. Amintiți-vă, acesta este unul dintre cele mai luxoase SUV-uri de pe piață.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW X6 2021
  • Bentley Bentayga 2021

Nu este necesar să subliniem utilizarea materialelor de înaltă calitate și nivelul luxului. Pentru cei care nu știu prea multe despre Bentayga, acesta oferă o consolă centrală largă și un tablou de bord. Volanul este împrumutat de la Continental GT. Există un aspect cu șapte locuri, care este cea mai recentă schimbare de la Bentayga din ultimii ani.

Bentley Bentayga 2021 propulsor

Bentley Bentayga 2021 are numeroase opțiuni de acționare. De obicei, selecția motorului este strict legată de un anumit model sau variantă. De exemplu, cei cu buzunare mai adânci pot opta pentru unitatea V8 pe benzină sau V8 diesel. Chiar și hibridul plug-in este disponibil și combină unitatea V6 cu motorul electric.

Cea mai populară alegere, desigur, este un W12 de 6,0 litri. Acest motor biturbo oferă până la 600 CP și cuplu de 664 lb-ft. Rapoartele recente sugerează îmbunătățiri suplimentare la unitatea W12. Vor fi mai mulți cai și acest SUV va fi și mai rapid.

Bentley Bentayga 2021 preț și data lansării

Prețul de pornire pentru noul Bentley Bentayga 2021 este de 234.000 de euro. Prețul poate fi semnificativ mai mare dacă încărcați complet acest SUV. Puteți vedea modelul 2021 mai târziu în 2019 înainte de noul an.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)