Bentley Bentayga 2021: specificații, preț, data lansării

Modelul britanic Bentley Bentayga 2021 a început testarea vremii reci și avem câteva imagini exclusive ale catârului de testare. Cel mai recent model-pilot va fi lansat anul viitor, iar fanii se pot aștepta la un design actualizat și la o cabină mai luxoasă.

Potrivit numeroaselor rapoarte, noul model va suferi unele modificări sub capotă. Pe lângă sistemul de propulsie puternic W12, Bentley va oferi un model mai ieftin cu un motor V8. În plus, este disponibil și unitatea hibridă, mai economică decât înainte.

Bentley Bentayga 2021 Schimbări exterioare

Designul viitorului Bentley Bentayga 2021 va fi sportiv și unic. Producătorul își va actualiza aspectul, dar nu se va întâmpla nimic substanțial. Grila distinctivă și cele trei prize de aer inferioare și masive rămân neschimbate, în timp ce unele modificări au loc în designul farurilor reconfigurate, care arată aproape la fel ca modelele Continental și Flying Spur.

Barele de protecție față și spate sunt, de asemenea, reproiectate, iar noul Bentayga beneficiază de faptul că nu este prea înalt de la sol, ceea ce nu numai că facilitează intrarea și ieșirea, dar îmbunătățește și vizibilitatea spre înainte. Capacitatea off-road va fi, de asemenea, excelentă datorită setării multimodale off-road și a suspensiei pneumatice.

Nouă tehnologie în interior

Tehnologia din noul Bentley Bantayga 2021 va fi revizuită fundamental. Nu există nicio îndoială că acest SUV oferă una dintre cele mai luxoase cabine de pe piață. Sistemul de infotainment al mașinii actuale este actualizat, iar acest model poate concura cu ușurință cu sedanele, cupe-urile și decapotabile mai tradiționale. Apple CarPlay, Android Auto, hotspot WLAN și un pachet impresionant cu 700 de wați și 12 difuzoare și un Naim cu 1.950 de wați sunt standard. Sistemul de asistență a șoferului va fi mai bun și va include croazieră activă, vedere nocturnă, asistență pentru păstrarea benzii și multe altele.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Bentley Bentayga 2021
  • Acura RDX 2021

Modelul Bantayga are încă scaune față extrem de confortabile, care stabilesc, fără îndoială, standardul pentru această clasă. Scaunele ventilate sunt silențioase și extrem de moi chiar și pe distanțe mari. Cu toate acestea, scaunele din spate nu au spațiu pentru picioare și pot așeza ferm adulți.

Bentley Bentayga 2021 sub capotă

Viitorul Bently Bentayga 2021 va primi unele modificări sub capotă. Același motor W12 va continua să alimenteze acest SUV și va primi upgrade-uri pentru a spori performanța și a îmbunătăți eficiența. Acest model W12 oferă un fantastic cuplu de 600 de cai putere și cuplu de 664 lb-ft printre modelul actual. Acest motor trimite puterea printr-o transmisie automată cu 8 trepte și dispune standard de un sistem AWD.

Trebuie să adăugăm că acest motor alimentează și mașinile sport cele mai bine cotate precum Aston Martin, Lamborghini, Ferrari și Rolls-Royce. Turbocompresorul dublu V8 este relativ nou și va fi, de asemenea, oferit. Acest motor dezvoltă 542 CP și 568 lb-ft și folosește aceeași transmisie ca și W12. Cu toate acestea, rămâne un semn de întrebare cu privire la modelul diesel.

Specificații hibride

Un model hibrid va fi, de asemenea, disponibil, folosind un V6 turbocompresor de 336 cai putere și un motor sincron cu magnet permanent de 126 kilowati care oferă un total de 443 cai putere și cuplu de 516 lb-ft.

Acest model folosește o baterie de 13 kWh și poate fi încărcat timp de șapte ore cu un încărcător de 240 volți. Puteți merge până la 84 mph în modul EV.

Data și prețul lansării Bentley Bentayga 2021

Bentley Bantayga 2021 reproiectat va ajunge în SUA în al patrulea trimestru al anului 2021. Potrivit unor zvonuri, producătorul va păstra același preț ca înainte. Deci, ne putem aștepta ca un model de bază cu un propulsor V8 să coste în jur de 165.000 de euro, în timp ce modelul W12 începe de la 267.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)