Audi SQ5 2021: date tehnice, preț, data lansării

Celebrul producător auto german este gata să-și demonstreze performanța cu noul SUV performant Audi SQ5 2021 . Conform celor mai recente imagini, viitorul model pare mai competent decât înainte.

Acest crossover compact de lux este foarte bine echilibrat și este cunoscut pentru viteza și confortul său. În plus, interiorul SQ5 continuă să fie bine echipat cu materiale de înaltă calitate și cele mai noi tehnologii. Cu toate acestea, acesta rămâne din nou în urma concurenților săi, cum ar fi Porsche Macan și Mercedes-AMG GLC43.

Audi SQ5 2021 prezintă un stil agresiv

Spre deosebire de modelul Q5, viitoarea versiune Audi SQ5 2021 oferă un design mai agresiv și este un concurent mai puternic. Acest SUV compact de lux compact oferă un design sportiv care este prezent și în generația anterioară. Carenajul frontal domină datorită grilei masive a radiatorului și a deschiderilor lămpii de ceață.

În plus, cumpărătorii pot alege între farurile HID și farurile cu LED-uri. În plus, profilul lateral prezintă un design agresiv cu o combinație roată-anvelopă de 18 până la 20 inci. Practic, vor exista o mulțime de ajustări. Șoferul poate alege între cinci moduri diferite cu care setările pentru gaz, suspensie, puncte de schimbare a vitezei și sensibilitatea direcției pot fi recalibrate. Exact SQ5 va conține cinci moduri: Confort, Dinamic, Offroad, Individual și Automat.

Interiorul găzduiește multe materiale de înaltă calitate

Stilul SUV-urilor Audi este greu de învins în aceste zile. Vor fi multe materiale de înaltă calitate în Audi SQ5 2021 . Acest SUV crossover cu 2 rânduri și 5 pasageri găzduiește piele, crom și lemn în toată cabina. Cu toate acestea, datorită acestui fapt, majoritatea concurenților se încadrează în această divizie. La fel ca numeroasele mașini de la acest producător, SQ5 este echipat, de asemenea, cu celebrul cockpit virtual ca standard.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Acura RDX 2021
  • Volkswagen Touareg R 2021

Totul din interior este luxos și singurul defect pe care SQ5 îl va avea în 2021 este capacitatea sa de încărcare. Trebuie să spunem că rămâne în urma BMW X3 și Acura RDX. Cu toate acestea, prin rabatarea scaunelor din spate, volumul de marfă poate fi extins la aproape 60 de metri cubi. Lista caracteristicilor standard este lungă, iar acest model include tapițerie din piele, scaune față încălzite, aer condiționat în trei zone, precum și Apple CarPlay și Android Auto.

În zona de siguranță, pachetul de asistență a șoferului va fi disponibil cu cel mai recent control automat al vitezei de croazieră cu asistență la blocarea traficului și asistență activă pe bandă.

Audi SQ5 2021 sub capotă

Cel mai recent Audi Q5 2021 va fi disponibil cu trei motoare. Primul este un sistem de propulsie turbo inline de 2,0 litri cu 4. Acest motor folosește o transmisie cu dublu ambreiaj S Tronic cu 7 trepte, care transferă puterea tuturor celor patru roți prin tracțiunea integrală standard Quattro. Datorită acestei configurări, modelul de bază oferă literalmente 248 cai putere și cuplu de 273 lb-ft.

Următorul a fost adăugat recent la familia Q5 ca motor plug-in. Acest motor este alcătuit dintr-un motor electric de 2,0 litri în linie cu magnet permanent 4 / cu un turbocompresor care produce 362 CP. Ultimul este printre Audi SQ5 2021 de înaltă performanță. Vine cu un V6 turbocompresor care oferă 101 cai putere mai mult decât un Q5 standard. Acest motor are un total de 349 CP și folosește un nou tiptronic automat cu 8 trepte.

Data și costul lansării

Cel mai recent Audi Q5 2021 va fi lansat la sfârșitul acestui an. În același timp, ne putem aștepta la puternicul model SQ5. Modelul de bază Q5 are un PVR de 44.300 de euro. Mai mult, acesta este prețul care include o taxă țintă de 995 USD. Prețul pentru modelul Premium Plus va crește la 51.000 de euro, în timp ce SUV-ul crossover de lux Q5 complet încărcat poate ajunge la 58.000 de euro.

SQ5 2021 mai puternic oferă o abordare mai agresivă și un motor mai puternic. Acest model pleacă de la 53.900 de euro. În principiu, SQ5 poate ajunge la 70.000 de euro dacă este încărcat cu câteva opțiuni.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)