Audi RS Q8 2021: date tehnice, preț, data lansării

SUV-ul emblematic Audi Q8 primește o nouă variantă RS de înaltă performanță. Conform celor mai recente știri, viitorul Audi RS Q8 din 2021 va împărtăși aceeași platformă MLB ca cel mai recent model Lamborghini Urus.

Primul SUV marca RS este produs exclusiv pentru piața euro. La fel ca SUV-ul Urus, RS Q8 2021 are un aspect sportiv și frumos. Interesant este că ambele modele sunt echipate cu motoare puternice care furnizează aceeași putere de la 600 de cai. În plus, interiorul este realizat din materiale de înaltă calitate și arată modern.

Audi RS Q8 2021 arată incredibil

Designul exterior al variantei RS este incredibil. Trebuie să spunem că Audi RS Q8 2021 este unul dintre cele mai agresive SUV-uri de pe piață în acest moment . Cu siguranță oferă un stil mai bun decât Lamborghini Urus. Modelul recent introdus are un ansamblu verde și secțiunea sa din față domină datorită grilei de design RS. Farurile sunt puțin diferite de modelul standard și fac ca RS să pară concentrat.

Pe profilul lateral, forma este și mai răutăcioasă, iar producătorul a folosit jante mari de 10 inchi din aluminiu cu 10 spițe. În plus, partea din spate este agresivă și sportivă. Spoilerul de pe marginea acoperișului se extinde mai în spate.

Îmbunătățirea interioară

Interiorul noului Audi RS Q8 2021 de înaltă performanță va utiliza același design și aspect ca și baza Q8. În general, RS Q8 va fi unic și se va întâmpla un anumit impuls. Interiorul luxos va fi echipat cu piele Alcantara, oțel inoxidabil în pedale și alți tehnicieni de ultimă generație. Opțional, puteți obține scaune din piele Valcona cu un model de fagure care arată fantastic. Prima impresie este de neuitat și RS Q8 2021 va fi echipat cu trei ecrane mari menționate mai sus.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi Q7 2021
  • Audi Q9 2021

După cum probabil știți deja, acest sistem Audi este o cabină de pilotaj virtuală care utilizează tehnologia MMI. Același sistem este disponibil astăzi pe multe vehicule Audi. Afișajul MMI este practic și oferă informații legate de performanță, cum ar fi puterea, forțele G, temperatura, cuplul și presiunea anvelopelor.

sistem de securitate

Cel mai recent Audi RS Q8 2021 are o listă lungă de caracteristici de siguranță. Echipamentul standard include tracțiunea, controlul stabilității, stabilizarea electromecanică activă a rolei (EAWS), ideală pentru viraje la viteze mari, sistem de suspensie pneumatică adaptivă cu amortizare controlată, frâne ceramice etc.

Date tehnice ale motorului Audi RS Q8 2021

La fel ca la majoritatea vehiculelor performante, există un singur motor care alimentează Audi RS Q8 2021 . Sub capota acestui model se află popularul Audi Biturbo V8, care poate fi văzut și sub RS 6.

Aceasta înseamnă că noul RS Q8 va fi disponibil cu un motor V8 TFSI twin-turbo de 4,0 litri care oferă până la 600 CP (441 kW) aceeași putere ca Urus. Acest tren puternic de acționare este echipat standard cu o transmisie Tiptronic cu opt trepte și cu tracțiune integrală (Quattro). Datorită cuplului de 800 Nm, noul model a reușit să accelereze de la 0 la 100 km / h în doar 3,8 secunde. Viteza maximă este de 305 km / h. Există, de asemenea, șapte moduri disponibile: Confort, Auto, Dinamic, Allroad, Offroad și două moduri personalizabile numite RS1 și RS2.

Data și prețul lansării Audi RS Q8 2021

Noul Audi RS Q8 2021 va fi disponibil pe piața americană începând cu anul 2021. Pe scurt, acest model este puternic și oferă mai multe caracteristici premium decât Q8 de bază. De asemenea, are un motor puternic care livrează 600 CP și poate accelera la 100 km / h în doar 3,8 secunde. Prețul nu a fost încă anunțat, cu toate acestea, este de așteptat să fie peste prețul din al optulea trimestru, care începe de la 68.000 EUR.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)