Audi Q9 2021: date tehnice, preț, data lansării

Faimoasa companie cu patru inele este pregătită să introducă noul membru SUV Audi Q9 în 2021 . Potrivit unor zvonuri, viitorul model va avea un design mai agresiv decât popularul model Q8.

În acest moment, nu putem spune cu siguranță care va fi mai bun, dar noul model va avea cu siguranță mai multă tehnologie și materiale de înaltă calitate decât restul SUV-urilor din același segment. Deoarece acest model este doar zvonit, nu există informații oficiale despre design și compartimentul motorului. În plus, toate datele sunt colectate de pe site-uri web populare care colectează informații din surse de încredere.

Prima fotografie de redare a Audi Q9 2021

Zvonurile despre viitorul Audi Q9 2021 provin din anii anteriori. Conform informațiilor disponibile, Audi a înregistrat deja acest nume ca marcă comercială la sfârșitul anului 2013. Avem câteva fotografii de redare și vom analiza cu plăcere acest model. În prima fotografie de redare vedem multe asemănări cu Audi Q8.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi RS Q8 2021
  • Ford Make E 2021

Ambele modele au o formă inspirată de cupe (redată mai sus) și au aproape aceleași faruri. Grătarul este diferit, iar carenajul frontal amintește de modelul Audi TT. Din punct de vedere dimensional, viitoarea Audi Q9 din 2021 va fi mai mare decât celebrul model Q8. În plus, ne putem aștepta la modele mai sportive și chiar la un model SQ9 în viitorul apropiat. Așteptăm cu nerăbdare alte informații oficiale. Un lucru este sigur, modele precum BMW X7 și Mercedes-Benz GLS vor avea un rival dur.

Speculații interioare

Noul Audi Q9 2021 va oferi aproape aceeași cabină de lux ca model Q8. În interior va fi mult confort și chiar mai mulți tehnicieni.

Contrar speculațiilor anterioare, unele site-uri sugerează că viitorul Q9 ar fi mai mare decât Q8. Următorul model emblematic va avea un nou tablou de bord, potrivit numeroaselor rapoarte, care va arăta și mai impresionant în comparație cu modelul actual Q8. Desigur, se vor întâmpla lucruri precum grupul de instrumente digitale, ecranul tactil mare și o mulțime de noi facilități.

Specificații motor Audi Q9 2021

Viitorul model SUV Audi Q9 2021 va fi echipat cu trei opțiuni de motorizare. Modelul de bază va folosi probabil un motor V6 turbo simplu de 3,0 litri, care oferă 335 cai putere și cuplu de 369 lire-picioare. De asemenea, va fi disponibilă o versiune cu emblema RS. Conform unor zvonuri, acest model va veni cu o unitate V8 de 4,0 litri capabilă să producă 592 de cai putere. Ambele motoare de mai sus ar fi asociate cu o transmisie automată cu 8 trepte.

În Europa ne așteptăm și la o versiune diesel. Cel mai probabil, acest model va împrumuta un sistem de propulsie din versiunea SQ8. Mai multe informații despre această versiune ar trebui să fie disponibile în curând.

Producție și costuri

Așteptăm în continuare câteva detalii oficiale ale Audi Q9 2021 . Se pare că noul Audi Q9 2021 va veni mai târziu în acest an.

Cu toate acestea, în acest moment este dificil să se prevadă prețul acestui model. Modelul de bază aproximativ estimat al unui expert ar costa în jur de 75.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)