Audi Q3 2021: date tehnice, preț, data lansării

Audi Q3 2021 este un SUV de familie mic și impresionant, care este foarte apreciat în segmentul compact crossover. Producătorul Audi testează în prezent noul său SUV Audi Q3 2021 , care va aduce unele îmbunătățiri. Potrivit celui mai recent raport, acest model va fi disponibil în cadrul unor reprezentanțe în 2021.

Noul Audi Q3 2021 are un design exterior ușor diferit față de predecesorul său. Cu toate acestea, acest model are încă două rânduri de scaune și oferă suficient spațiu pentru cinci pasageri. În plus, Audi Q3 va continua să conducă pe binecunoscuta platformă MQB, care este utilizată astăzi pentru multe vehicule mijlocii și compacte.

Audi Q3 2021 Design fascinant

Viitorul Audi Q3 2021 va domina segmentul crossover compact. Designul acestui model este sportiv și atractiv. Partea din față a acestui SUV are pliuri metalice puternice și linii ascuțite în jurul farurilor cu LED-uri. De asemenea, producătorul va folosi din nou o grilă octogonală dintr-o singură bucată, care pare împrospătată cu mai mult crom în jurul său. Pasajele largi ale roților găzduiesc încă roți de 18 inci, care fac parte din modelul de bază. Opțional, producătorul va introduce o roată mai semnificativă de 19 sau 20 de inci pe carenajele superioare.

În spate, cea mai mare atenție este atrasă de un spoiler spate integrat și de stopuri LED arătoase. Cu S-Line, totuși, clienții obțin un front ușor mai agresiv, cu o grilă neagră și faruri de ceață cu LED.

Interior

Interiorul Audi Q3 2021 prezintă materiale de înaltă calitate și un design ascuțit și modern. Oferă o mai bună valoare pentru bani decât alte SUV-uri din aceeași clasă. Acest crossover pe 2 rânduri / 5 locuri are mai multe funcții standard, care includ și mai multă securitate. Echipamentul standard include grupul de instrumente digitale de 10,25 inci, ecranul tactil de 8,8 inci, controlul climatizării în două zone, Apple CarPlay / Android Auto, patru porturi USB, inclusiv porturi USB-C, acoperiș panoramic glisant etc.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi Q2 2021
  • Audi Q4 e-Tron 2021

Caracteristicile de siguranță ale modelului Audi Q3 basic 2021 includ șase airbag-uri, Audi pre sense basic și pre sense front cu detectare pasageri față și asistent la coborâre pe deal.

Detalii despre sistemul de propulsie Audi Q3 2021

Cel mai recent Audi Q3 2021 va fi disponibil cu o singură alegere de motor. La fel ca modelul actual, noul model va folosi un turbo de 2.0 litri inline-4 care dezvoltă 228 CP. Acest motor este echipat cu o transmisie automată Tiptronic cu 8 trepte, cu modul de schimbare manuală.

Tracțiunea integrală Quattro ar trebui să rămână standard ca până acum și, datorită acestui fapt, acest model oferă o stabilitate excelentă pe toate tipurile de drumuri. Economia de combustibil este fantastică, iar modelul actual oferă oraș de 19 mpg și autostrada de 27 mpg. Acest mic crossover este, de asemenea, unul dintre cele mai rapide. Datorită combustibilului premium, acesta poate merge de la 0 la 60 de mile pe oră în doar șapte secunde.

Cât va costa Audi Q3 2021?

Modelul Audi Q3 2021 nu este un SUV ieftin. Prețul de vânzare recomandat de producător pentru acest SUV începe de la 35.500 de euro pentru modelul premium. Cu toate acestea, alegerea prețului Premium S-line crește la 37.000 de euro.

Prestige S, cel mai bine echipat echipament, costă 46.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)