Audi Q2 2021: date tehnice, preț, data lansării

Audi va aduce câteva actualizări pentru viitorul model Q2. În plus, noul Audi Q2 2021 a fost testat recent și din primele imagini de spionaj putem vedea că au loc unele băuturi răcoritoare la mijlocul ciclului.

La fel ca cele mai moderne modele de astăzi, Audi Q2 2021 va aduce câteva caracteristici noi și modificări de design. Imaginile arată că producătorul va revizui probabil bare de protecție față și spate și va actualiza și designul farurilor cu LED-uri. Crossover-ul Q2 este realizat pe platforma MQB, care se bazează și pe fratele său mai mare, modelul Q3.

Redesign Audi Q2 2021

În ciuda camuflajului ușor, SUV-ul crossover recent spionat Audi Q2 2021 arată că modificările de design vor fi vizibile. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor vor confunda acest SUV compact cu hatchback-ul datorită dimensiunilor sale reduse. La fel ca multe modele VW, Q2 se află pe platforma MQB.

Vor exista câteva actualizări în partea din față. Farurile sunt alimentate de lumini LED, în timp ce grila are un model puțin mai îndrăzneț decât înainte. Modificările sunt abia vizibile pe spate. Vor exista unele modificări ale barei de protecție, iar stopurile sunt mai clare. În plus, ne putem aștepta la un anumit impuls de design în noul SQ2 în comparație cu modelul de bază.

Alte echipamente standard

Nu este încă clar cât de extins va fi interiorul Audi Q2 în 2021 . Conform ultimelor știri, producătorul de automobile Audi va adăuga mai multe materiale de calitate, iar unii tehnicieni vor fi preluați din modelul Q3 mai mare.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Audi Q1 2021
  • Audi Q3 2021

În plus, vor exista mai multe echipamente standard decât prima generație. După cum probabil știți, Q2 oferă spațiu de încărcare decent datorită platformei sale MQB. Cu două rânduri de scaune, Audi Q2 oferă spațiu pentru cinci ocupanți. Noul interior este premium. În plus, producătorul se concentrează pe îmbunătățirea competitivității acestui model. Cabina virtuală iconică de la Audi este prezentată în interior ca un nou sistem de infotainment cu ecran dublu.

Modificări sub capotă

Viitorul Audi Q2 2021 va fi cel mai probabil echipat cu aceleași motoare ca și prima generație. Există șase motoare pentru a alege, inclusiv trei motoare pe benzină și trei diesel. Puterea variază între 114 și 188 CP. În plus, cea mai puternică opțiune este încă un motor diesel de 2,0 litri, care este disponibil în două niveluri diferite de putere de 150 și 200 de cai. Acest motor este combinat cu o transmisie cu dublu ambreiaj mai eficientă cu toate roțile Quattro. Cu toate acestea, toate celelalte versiuni utilizează o transmisie manuală cu 6 trepte și un dublu ambreiaj S Tronic cu 7 trepte.

În cele din urmă, versiunea 2021 Q2 e-Tron va fi pusă în vânzare. Acest model oferă performanțe puțin mai bune. Cel mai important, potrivit oficialilor, e-Tron poate parcurge 300 de mile cu o singură încărcare.

Data și prețul lansării Audi Q2 2021

Actualizat Audi Q2 2021 , reperat recent, va avea mai multe băuturi răcoritoare și câteva actualizări. După câteva bârfe, noul model va fi dezvăluit în a doua jumătate a anului 2021 și va ajunge în magazine la sfârșitul anului sau la începutul anului 2021.

În același timp, ar trebui lansat și SUV-ul SQ2 performant. Prețul pentru a doua generație Audi Q2 2021 este de 28.000 de euro, în timp ce modelul SQ2 nu ar trebui să depășească 40.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)