Audi A5 2021: date tehnice, preț, data lansării

Noul Audi A5 2021 are multe de oferit, mai ales dacă sunteți în căutarea pentru un sedan luxos și elegant , cu două uși. Unele dintre avantajele sale sunt tracțiunea integrală standard, manevrabilitate sigură, un design elegant și o cabină frumos tăiată. Data lansării ar trebui să fie așteptată înainte de această toamnă.

Noile caracteristici ale A5 2021 includ sistemul de sunet Bang & Olufsen, serviciile online standard de la Audi Connect și pachetul S Line. Sistemul opțional de evitare a coliziunilor a fost abandonat, la fel ca și modelul de echipament Prestige.

Noul A5 2021 are prima clasa caracteristici , care variază de la un exterior subtil sexy într – o cabină de înaltă calitate. Pe scurt, noul Audi A5 2021 conduce și se simte elegant. Sub capota sa, lucrurile sunt încă de top. Este echipat cu tracțiune integrală standard, un motor turbo și un sistem de suspensie bine coordonat, care transformă orice experiență de conducere într-o croazieră de plăcere.

Când adăugați confortul și gama de caracteristici de confort, aveți o mașină de lux care vă va revigora, fără îndoială, viața cândva plictisitoare. În ciuda laudelor, nu totul în A5 este antiglonț. Are încă propriile sale dezavantaje, inclusiv o accelerație vizibilă, nu are un port USB și conectivitate Bluetooth, dar acesta din urmă îl puteți obține la un cost suplimentar (serios!), Iar sistemul MMI de bază are un aspect greoi de control.

Audi A5 2021 – Carenaje disponibile

A5 2021 , care este oferit atât ca un coupe si un corp decapotabil, este disponibil numai în două versiuni: Premium și Premium Plus.

Audi A5 2021 Exterior Review & Interior News

Modelul premium este dotat standard cu trapa exclusiv înclinabilă, conexiune telefonică bluetooth, faruri xenon automate, ecrane de protecție și praguri ale ușii, jante din aliaj de 18 inch, spate rabatabile ale scaunelor din spate, sistem de sunet cu 10 difuzoare și scaun din față cu 10 căi , Interfață audio digitală Audi, o suprafață cu ecran tactil de 6,5 inci, aer condiționat automat (cu trei zone), lumini de ceață, precum și radio HD și satelit.

Când alegeți modelul Premium Plus, veți obține sistemul de sunet Bang & Olufsen, scaunele din față încălzite, intrarea și aprinderea fără cheie, setările de memorie ale șoferului, oglinzile cu reglare automată și oglinzile exterioare încălzite.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • BMW Seria 5 2021
  • Kia Optima 2021

Pe baza listei de opțiuni, pachetul MMI Navigation Plus este destinat modelelor premium. Are un DVD / CD player, comenzi montate pe consolă, un sistem de informare a șoferului color, servicii online Audi Connect, un monitor pentru punct mort, o cameră cu marșarier, senzori de parcare față și spate și suport de streaming Bluetooth.

Pachetul sportiv include un volan sportiv cu schimbătoare de palete, roți de 19 inch, tapițerie din imitație de piele de căprioară, calibrare automată a transmisiei, un șasiu sportiv, un kit de caroserie aerodinamică, un sistem de încălzire la nivelul gâtului și un interior negru lucios. Calibrarea gazului și transmisiei automate, precum și a scaunelor sport din față. Opțiunile independente includ un interior din lemn și diverse modele de roți.

Specificații motor Audi A5 2021

Un motor de 2.0 litri, cu patru cilindri, turboalimentat, cu o putere de 220 CP și un cuplu de 258 de lire sterline alimentează Audi A5 2021 cu tracțiune integrală . O transmisie automată cu opt trepte este standard pe decapotabilă, dar opțională pe cupe, în timp ce manualul cu șase trepte este standard pe cupe.

În timpul testului propriu, Audi A5 2021 echipat manual a accelerat de la 0 la 60 mile pe oră în 6,3 secunde, care este media clasei.

Consumul de combustibil al cupei este de 22/31/25 mpg în oraș / autostradă / combinat și 20/31/25 mpg pentru Audi A5 2021 echipat automat .

În ceea ce privește siguranța, cumpărătorii ar trebui să se aștepte la airbag-uri laterale, faruri auto-decelerante, lumini de zi, faruri de ceață / conducere, parbriz ventilat, două airbag-uri laterale față, faruri de parbriz, oglinzi semnalizatoare, 2 tetiere pentru scaunele din spate. Monitorizarea presiunii în anvelope, monitorizarea după coliziune, camera de mers înapoi, frânele cu disc anti-blocare, precum și controlul tracțiunii și stabilității.

Preț și data lansării – Audi A5 2021

2.0T Premium Quattro vă costă un preț recomandat de la 40.500 euro, 2.0T Premium Plus Quattro – un preț recomandat de la 42.800 euro, 2.0T Premium Quattro (decapotabil) – 47.900 euro și 2.0T Premium Plus Quattro (decapotabil) – un preț recomandat de la 50 200 euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)