Aston Martin DBX 2021: specificații, preț, data lansării

După ani de așteptare, Aston Martin va dezvălui în sfârșit primul său SUV. Este modelul DBX bazat pe conceptul cu același nume. Camerele spion au surprins un prototip complet nedisimulat, de culoare roz aprins. Viitorul Aston Martin DBX 2021 va fi cu siguranță un mare succes.

Interiorul va fi foarte luxos și elegant. Sub capotă, DBX va folosi un V8 de 4,0 litri care oferă performanțe excelente. Veți vedea o mulțime de facilități interesante, pachete opționale și multe altele. Se pare că suntem un nou SUV preferat.

Imagini de spionaj Aston Martin DBX 2021

Noul Aston Martin DBX 2021 nu initial arata la fel de elegant ca conceptul. Cu toate acestea, cele mai recente fotografii spion au arătat cât de cool ar arăta acest SUV. Este stilul clasic Aston Martin. Designerii au făcut o treabă excelentă potrivind elementele de stil ale mașinilor sport ale companiei cu SUV-urile. Numeroși fani au observat deja cum noul DBX arată ca un model DB11 întins. Oricum, doar forma este diferită. Forma iconică a grilei frontale a companiei domină panoul frontal.

Farurile sunt unice și atractive. Pe laterale, noul DBX arată un vârf de lumini și stopuri. Puteți vedea cadrele cromate în formă de L în spatele aripilor frontale. O aripă de acoperiș și un spoiler creează o atmosferă sportivă. În spate, DBX vine cu prize de evacuare încorporate în bara de protecție. În general, este un SUV foarte elegant și sportiv, care va atrage cu siguranță atenția pe drum.

Detalii interioare

Interiorul noului Aston Martin DBX 2021 ne-a surprins pe toți. Arată elegant și modern, știm cu toții asta. Cu toate acestea, producătorul va oferi atât de multe pachete diferite. Mai exact, oferta include până la 11 pachete. Aceasta include pachete precum turism, zăpadă și bicicletă.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Seat Ateca 2021
  • Chrysler Commander 2021

Fiecare dintre pachete conține dispozitive esențiale pe care niciun alt producător de automobile nu le poate oferi. O mișcare neobișnuită a lui Aston Martin, trebuie să recunoaștem. Spațiul de încărcare este de 22,3 picioare cubice cu scaunele din spate. Așteptăm în continuare informații oficiale despre noul DBX. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accesoriile de înaltă tehnologie și aspectul premium.

Pachet pentru animale de companie Aston Martin DBX 2021

Da, designul interior este ușor de observat, un tren clasic Aston Martin. Cu toate acestea, acest SUV crossover nu este deloc tipicul dvs. Aston. Viitorul Aston Martin DBX 2021 va oferi un pachet pentru animale de companie. Când cumpărați această opțiune, veți avea loc pentru câini mari și alte animale de companie. În plus, compania se va concentra pe confortul dragilor tale creaturi. Aceasta include o partiție pentru zona de încărcare și un pat din piele gri din țesătură.

Există chiar și o protecție care protejează durerea de ghearele rătăcite. Mașinile de spălat portabile și bolurile pentru câini sunt o altă caracteristică interesantă pe care DBX o poate oferi. Snow Package furnizează, de asemenea, rafturi de schi, genți de schi și încălzitoare pentru ghete. Pachetul de evenimente include, de asemenea, o pătură, scaune și un coș de picnic. Fără îndoială, noilor clienți le vor plăcea aceste caracteristici.

DBX 2021 vine cu multă putere

Sub capotă, Aston Martin DBX 2021 ascunde un motor V8 de 4,0 litri. Această ieșire dublă turbo alimentează și modelele Vantage și DB11. Cu toate acestea, în DBX, acest motor produce 542 cai putere și cuplu de 516 lb-ft. Dacă doriți mai multă putere, ar trebui să fie oferit și un V12 de 5,2 litri.

Acest motor oferă până la 630 de cai putere și 516 lb-ft de răsucire. Unele rapoarte menționează chiar și a treia opțiune de propulsie. Mulți fani cred că Aston Martin intenționează să electrizeze DBX sau să ofere un fel de hibrid.

Prețul DBX 2021 și data lansării

Prețurile nu sunt încă disponibile. Aston Martin DBX 2021 va merge la vânzare mai târziu anul viitor. Înainte de aceasta, compania va face o lansare oficială în luna decembrie. Apoi știm prețurile exacte și data sosirii.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)