Alfa Romeo Tonale 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Alfa Romeo Tonale 2021 este micul crossover care va ajunge mai târziu în acest an. Acesta este primul model al companiei care utilizează un sistem hibrid plug-in cu rază electrică scurtă. După cum probabil știți, conceptul acestui crossover a fost introdus pentru prima dată la Salonul Auto de la Geneva anul trecut și a atras multă atenție.

Pe lângă sistemul hibrid, arma principală a acestui model care îl deosebește de competiție este aspectul atractiv și cabina modernă, care este unică în segmentul crossover.

Design Alfa Romeo Tonale 2021

În ceea ce privește designul, viitoarea Alfa Romeo Tonale 2021 este un crossover foarte frumos. Acest model se află sub aceeași platformă CMP ca vehicule precum DS 3 Crossback și Opel Corsa. Această platformă acceptă energia electrică a bateriei, deci un Tonale EV este o altă opțiune.

În plus, compania a promis că acest model va continua să folosească limbajul tradițional Alfa ca toate modelele viitoare. Viitoarea Alfa Romeo Tonale promite să fie o frumusețe rară și ne place forma și silueta generală. Conform datelor oficiale, unele modificări vor fi aduse modelului conceptului, iar noul Tonale va primi mânerele ușilor spate ascunse, capul și stopurile mai mari, mânerele retractabile ale ușilor din față, oglinzile corespunzătoare și roțile mai mici.

Cabina este modernă și de lux

În interior, viitoarea Alfa Romeo Tonale din 2021 va fi bogată în tehnologie. Acest model arată modern și de înaltă calitate. Ne putem aștepta la multe elemente de design și caracteristici tehnologice care pot fi văzute și pe restul modelelor Alfa. Tabloul de bord este curat și acest model are un grup de instrumente digitale de 12,3 inci care arată foarte elegant.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Chrysler Commander 2021
  • Alfa Romeo Giulia 2021

Noul Tonale avea, de asemenea, un mare sistem de infotainment cu ecran tactil de 10,3 inci, cu conținut unic numit „Alfista” și „Paddock”. Confortul interior este garantat, iar singurul dezavantaj care ar putea compromite spațiul este bateria și motorul electric care definesc modelele hibride plug-in. De asemenea, ne așteptăm la alte conținuturi tradiționale standard, cum ar fi Apple CarPlay, Android Auto și Premium Audio System.

Alfa Romeo Tonale 2021 propulsor

Cel mai recent Alfa Romeo Tonale 2021 este crossover-ul care folosește un sistem hibrid plug-in. Cu toate acestea, așteptăm în continuare mai multe detalii de la oficiali. Potrivit multor zvonuri, viitoarea încrucișare va fi cu tracțiunea față standard și va folosi cel mai probabil un sistem de tracțiune integrală ca opțiune. La fel ca în cazul multor modele hibride plug-in, Tonale va avea un motor electric montat în spate, care acceptă un motor cu ardere internă în partea din față. Cel mai probabil, acest model va folosi un motor cu patru cilindri cu turbocompresor, care are caracteristici de angajare și performanță ridicate.

Multe zvonuri despre versiunea hibridă plug-in au fost legate de Jeep Compass și Renegade PHEV. Dacă poveștile sunt corecte, noul Tonale ar putea avea o rază de acțiune de doar 31 de mile.

Data și prețul lansării

Confirmat oficial pentru acest an, noul Alfa Romeo Tonale va începe de la 35.000 de euro în 2021 . Deși încă așteptăm detaliile complete ale motorului și alte informații, noul model promite din primele câteva poze. Cel mai bun și cu siguranță punctul culminant al noului Tonale va fi sistemul său hibrid plug-in.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)