Alfa Romeo GTV 2021: specificații, preț, data lansării

De la Alfa Romeo  era așteptat legendarul 2021 GTV -Typenschild reînviat cu un coupe sport care oferă un design seducător și caracteristici de conducere superbe. Cu toate acestea, se pare că compania anulează acest plan – sau cel puțin îl amână pe termen nelimitat. Înainte ca acest lucru să se întâmple, am așteptat informații complete. Știam câteva detalii și am făcut câteva presupuneri educate. Două uși de rasă italiană se vor baza pe aceeași platformă ca berlina Giulia și crossover-ul Stelvio. Ne-am gândit că va fi dezvăluit oficial la sfârșitul anului 2019 și ne-am așteptat să coste puțin mai mult decât varianta sedan atunci când va ajunge în cele din urmă la magazine în 2021.

Motoare, mers și manipulare

Alfa Romeo GTV 2021 nu ar conduce numai pe aceeași arhitectură ca și Giulia și Stelvio, dar au , de asemenea , opțiuni de propulsie similare. Modelul de bază ar fi trebuit să fie propulsat de un motor cu patru cilindri de 2,0 litri de 280 CP cu turbocompresor. Inevitabila versiune Quadrifoglio ar moșteni asprul V-6 de 2,9 litri turbo de 505 cai putere de 2,9 litri al actualului Giuila QF. Alfa dezvoltă încă un sistem hibrid revoluționar care recuperează energie și poate produce 600 de cai putere în scurte rafale. În caz contrar, GTV ar avea probabil tracțiune spate standard și, eventual, o configurare integrală cu tracțiune spate.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Porsche 718 Boxster 2021
  • Range Rover Velar 2021

Interior și tehnologie

Deși este puțin probabil ca interiorul GTV să primească aspectul fantezist al conceptului Alfa Romeo Tonale, cabina ar fi putut așeza patru persoane. Acest lucru ar contribui la concurența cu concurenții consacrați precum BMW Seria 4 și Audi A5. De asemenea, ne așteptam la aceleași sau mai bune caracteristici de infotainment și tehnologii de asistență a șoferului care sunt disponibile în prezent pe Giulia. Aceasta include un ecran tactil standard cu funcții Apple CarPlay și Android Auto, precum și control automat al vitezei de croazieră și frânare automată de urgență.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)