Alfa Romeo Giulia 2021: date tehnice, preț, data lansării

Noua Alfa Romeo Giulia 2021 poate fi comandată în showroom-uri din Olanda, Elveția, Belgia, Austria, Spania, Franța, Germania și Italia. Cumpărătorii pot alege între trei modele de echipamente: Quadrifoglio, Super și Base Giulia, precum și cinci opțiuni de unitate. Pentru performanțe superioare, noul model oferă o calitate de călătorie interesantă și un nivel superior de performanță datorită sistemului de tracțiune spate. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre specificațiile motorului, reproiectarea interioară și exterioară și detalii despre data de lansare și preț.

De parcă caracteristicile de mai sus nu ar fi suficiente, vine și cu un sistem de direcție directă, tehnologie exclusivă AlfaLink pentru sistemul de suspensie și o distribuție excelentă a greutății. În plus, combină materiale ultra-ușoare precum plasticul, compozitele din aluminiu și performanțele excepționale ale motorului pentru a obține raportul perfect greutate-putere.

Au fost oferite numeroase soluții tehnice pentru noul model, în conformitate cu tradiția mărcii. Tehnologiile extrem de dezvoltate includ un sistem de suspensie activ care oferă un nivel de confort excepțional. Pauze grele care distrug Giulia de la 100 km / h la o distanță de 32 m. Tehnologia de vectorizare a cuplului asigură o distribuție excelentă a cuplului între roțile din spate, exclusiv pentru Quadrifoglio de vârf. Forța de forță este, de asemenea, gestionată de divizorul Afa activ AlfaTM la viteze mari.

Când vine vorba de fațetele externe și interne, noul model al Alfa Romeo Giulia 2021 se caracterizează prin suprafețe de înaltă calitate, simplitate rafinată, arhitectură tehnică, proporții impecabile și design italian inconfundabil. Inima acestei fiare este un motor V6 bi-turbo de 2,9 litri care poate produce un impresionant 505 CP pentru Giulia Quadrifoglio. Numai cu această performanță, Quadrifoglio este probabil cel mai puternic model pe care l-a dezvoltat vreodată producătorul său de mașini.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Alfa Romeo Tonale 2021
  • Mercedes AMG E 63 2021

Potrivit Alfa Romeo, impresionanta generație de energie a fost posibilă prin tehnologia motorului grupului, care aduce cu sine o generație fără precedent de motoare din aluminiu cu patru cilindri. Procesele de ultimă generație sunt utilizate la fabricarea acestor motoare. Motoarele diesel și pe benzină sunt oferite în funcție de model (așa cum se va vedea mai târziu).

Alfa Romeo Giulia 2021 fotografii exterioare

Dacă vă uitați la exteriorul noii Giulia, veți vedea o asemănare mare cu elementele de design ale QV. Profilul frontal este încă dominat de grila centrală, care are un design triunghiular cu contur cromat. Farurile și capota sunt similare cu Quadrifoglio. Nici profilul lateral și cel posterior nu diferă de QV. Stopurile LED subliniază personalitatea și silueta mașinii.

Ergonomia și designul caracterizează farurile, care sunt disponibile în trei versiuni: modul de 35 W, tehnologie xenon și halogen. În cele din urmă, indicatoarele de direcție utilizează tehnologia LED, luminile laterale, luminile de viraj și luminile de lumină de zi pentru performanțe maxime și un consum mai bun de combustibil. Un videoclip video despre exterior poate fi găsit aici.

Design interior Alfa Romeo Giulia 2021

Interiorul este o capodoperă de design, măsurată prin aspect. Este disponibil un sistem de infotainment de 8,8 inci care conectează dispozitivele smartphone care rulează Android și Apple. Sistemul utilizează o tehnologie sofisticată care vă poate redirecționa prin tehnologia de calcul mort și hărți 3D de înaltă rezoluție chiar și fără tehnologie GPS.

În funcție de modelul Alfa Romeo Giulia 2021 , grupul de instrumente cu afișaj de trei sau 7 inci se află în spatele volanului. Panoul de instrumente oferă informații importante, cum ar fi consumul de combustibil și valorile pentru accelerația laterală. După cum se poate vedea în imagini aici, pielea fină învelește majoritatea suprafețelor cabinei. Există, de asemenea, mai mult de două opțiuni de culoare disponibile.

Carenaje disponibile

După cum s-a menționat mai sus, noul model este disponibil în trei versiuni: Super, Quadrifoglio și baza Giulia.

Specificații

Ampatament: 2510 mm
Lungime: 4160 mm
Lățime: 1560 mm
Înălțime: 1841 mm Volumul
pasagerului: N / A ft³
Volumul de marfă: N / A ft³
Greutate goală: 3325 lbs
Viteza maximă: 191 mph
0-60: 3,8 s
MPG: N / A (City / Highway)
Culori exterioare disponibile: Rosso Alfa, Trofeo White Trofeo, Vesuvio Grey Metallic, Montecarlo Blue Metallic, Alb, Negru, Rosso Competizione Tri-Coat, Silverstone Grey Metallic, Stomboli Grey Metallic, Vulcano Black Metallic …
Remorcare Capacitate: N / A lbs

Specificațiile motorului

Sunt disponibile mai multe motoare diesel și pe benzină. Alfa Romeo Giulia 2021 Quadrifoglio este echipat cu un motor biturbo de 2.9 litri , cu o putere de 505 CP. Opțiunile suplimentare includ un motor pe benzină cu 2 cilindri de 2,0 litri pentru 197 de ponei. Cealaltă opțiune este un diesel și produce 177 CP.

Aici, în germană, Alfa Romeo a spus că ar trebui să ne așteptăm doar la motorul pe benzină de 2,0 litri. Europa, pe de altă parte, este oferită cu 276 CP – un four-banger.

Cât de sigur este Alfa Romeo Giulia 2021

În ceea ce privește siguranța sedanului Alfa Romeo Giulia 2021 , noul model are o gamă largă de echipamente de siguranță, cum ar fi controlul zonei trenului de rulare, divizoarele aeriene active și un sistem de vectorizare a cuplului. Din nou, testul de impact guvernamental, deși nu este disponibil în prezent, este de așteptat să fie curat datorită unicității sale. Uită-te în urmă pentru mai multe știri pe măsură ce se apropie data lansării. Consultați broșura oficială pentru mai multe detalii.

Data și prețul lansării Alfa Romeo Giulia 2021

Diverse zvonuri spun că noua dată de lansare a Alfa Romeo Giulia 2021 este așteptată să fie la începutul anului 2021. Prețurile nu sunt încă cunoscute, dar rapoartele credibile sugerează că cel mai recent model va atinge un preț recomandat de 35.000 USD sau mai mult. Revizuirea GTA se face în altă parte.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)