Acura RDX 2021: specificații, preț, data lansării

Crossover-ul RDX al Acura este gata pentru upgrade-uri ulterioare. Acest mic model de lux nu a văzut nicio schimbare pentru 2021. Cu toate acestea, viitoarea Acura RDX 2021 va oferi băuturi răcoritoare pe tot parcursul ciclului. Este un model interesant din mai multe motive. RDX arată unic și foarte sportiv. În plus, are un interior spațios și chiar și spațiul de încărcare este generos.

Manevrabilitatea este și ea incredibilă, iar lista de facilități tehnologice este impresionantă. Cu toate acestea, RDX 2021 lipsește încă un motor opțional. În plus, funcțiile opționale sunt incluse în pachete. În general, Acura RDX este alternativa perfectă dacă consideri că Audi Q5 sau Mercedes-Benz GLC sunt prea scumpe.

Acura RDX 2021 facelift exterior

Noul Acura RDX 2021 este în sfârșit gata pentru băuturi răcoritoare în timpul ciclului. Acest crossover compact a fost introdus în a treia generație în 2019. Acum, doi ani mai târziu, producătorul va furniza noi actualizări. Desigur, nu vă așteptați la ceva de genul reproiectării. Este un lifting facial minor și câteva modificări cosmetice sunt mai mult decât binevenite.

Inițial, noul RDX 2021 va fi disponibil ca model mai lung. Mai precis, crossover-ul compact va fi mai lung de 2,4 inci și va câștiga 46 de lire sterline. Acest lucru ar trebui, fără îndoială, să îmbunătățească stabilitatea și manevrabilitatea. De asemenea, Acura RDX își va actualiza stopurile în formă de C, iar profilul lateral va arăta și mai sportiv. Carenajul frontal este păstrat în mare măsură și include grila pentagonală cu diamante.

Amenajări interioare și pachete opționale

Ceea ce ne place la Acura RDX 2021 este interiorul său spațios. În plus, zona de încărcare este spațioasă. Următorul model va primi câteva actualizări importante. Aceasta include un nou sistem de infotainment și numeroase îmbunătățiri tehnologice. Pe de altă parte, un crossover compact încă nu oferă nicio caracteristică opțională. De fapt da, dar echipamentul opțional este legat doar de pachete.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Acura MDX 2021
  • Audi SQ5 2021

Dacă aveți nevoie de o cameră 360 de grade, de un afișaj head-up mai mare și altele asemenea, va trebui să achiziționați un pachet Advance opțional. Desigur, vorbim despre echipamentul de bază. Puteți achiziționa oricând variante de echipamente superioare precum A-Spec și puteți utiliza toate funcțiile esențiale. Cabina este bine tăiată și arată de foarte bună calitate. Pentru a îmbunătăți securitatea, vă recomandăm cu tărie pachetul de securitate AccuraWatch.

Specificațiile motorului

În ceea ce privește performanța, Acura RDX va fi lansat în 2021 . Aceasta este una dintre problemele majore ale crossoverului compact. Există două motive. Primul motiv este performanța slabă, iar performanța generală rămâne în urmă față de restul competiției. Al doilea motiv este că nu există o selecție opțională a motorului. Un singur cilindru de 2,0 litri este singurul tren propulsor oferit.

Produce 272 de cai putere și cuplu de 280 lb-ft. O transmisie automată cu 10 trepte este oferită standard. Tracțiunea față este disponibilă în fiecare variantă de echipament. Încărcarea unei configurări opționale AWD vă va costa încă 2.000 USD. În general, performanța este fiabilă, dar mersul este lin și manevrabilitatea este excelentă.

Prețul Acura RDX 2021 și data lansării

Acura RDX 2021 primește , astfel , unele actualizări subtile pentru viitor. Acest crossover compact costă acum în jur de 39.000 de euro. Cu toate acestea, dacă încărcați pachete sau un sistem AWD opțional, plătiți până la 45.000 de euro. RDX va fi disponibil în a doua jumătate a anului 2021. Acest crossover compact este încă o alternativă mai ieftină pentru modelele de lux.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)