Acura RDX 2021: specificații, preț, data lansării

Viitorul Acura RDX 2021 este un crossover compact care oferă un interior strălucitor, fiabilitate ridicată și un tren de antrenare dovedit. A treia generație a modelului RDX vine cu numeroase îmbunătățiri. RDX nu numai că va intra pe drum mai repede, ci și ca model mai economic. Există, de asemenea, un design exterior mai bun.

Cele RDX 2021 Crossover ofera ambele configurații de tracțiune roți din față și, pe drum lin și simte designul arată elegant. Interiorul va beneficia de cele mai noi tehnologii, securitatea este excelentă, iar prețul este foarte rezonabil.

Acura RDX 2021 este mai lung decât predecesorul său

A treia generație a RDX a început în acest an, iar Acura RDX 2021 va continua cu același design. Modificările și actualizările sunt foarte minore. Dar cea mai mare schimbare este schimbarea dimensională. Acest crossover va ajunge ca un vehicul mai lung de 2,4 inci. Greutatea totală este acum de 46 de lire sterline, deci nici aceste modificări nu sunt semnificative.

Trebuie să recunoaștem că exteriorul arată atrăgător, în special partea frontală, care este evidențiată de rețeaua pentagonală diamantată. Stopurile sunt în formă de C, iar profilul lateral are linii și pliuri frumoase. În general, exteriorul pare acum mai ascuțit și mai elegant.

Interiorul Acura RDX 2021 arată modern

Interiorul noului Acura RDX 2021 va arăta strălucitor. Pentru început, designul arată atât de curat și modern, iar cabina este cu adevărat practică. Dispunerea comenzilor și a butoanelor este perfectă, sunt disponibile materiale soft-touch, la fel și tapițeria de înaltă calitate. Un scaun al șoferului reglabil, cu performanță în 10 direcții, este la fel de standard ca și scaunul pasagerului în 8 direcții. În plus, spațiul cabinei oferă spațiu suficient pentru o astfel de rețea crossover compactă.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Bentley Bentayga 2021
  • Acura MDX 2021

Aceasta include chiar și spațiul de încărcare, care este proiectat cu 77 de picioare cubice, cu scaunele din spate rabatate plat. Noul model va primi cele mai recente actualizări ale sistemului tehnologic, inclusiv sistemul de infotainment și navigație. Controlul climatului în două zone este la fel de standard ca un sistem audio cu 7 difuzoare. Culorile interioare care vor fi disponibile cu noua versiune a SUV-ului sunt espresso, abanos, piatră gri, pergament și roșu. Siguranța este, de asemenea, un alt punct forte al RDX 2021 datorită pachetului de siguranță AcuraWatch .

Dispozitivele de siguranță

Unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat cu Acura RDX 2021 este sistemul de securitate îmbunătățit. Pachetele de siguranță oferă un sistem de avertizare la ieșirea benzii și un control automat al vitezei de croazieră adaptiv avansat. În plus, modelul standard primește o avertizare de coliziune directă cu frânare automată de urgență, reducere a coborârii, grinzi de impact laterale, sistem SOS de urgență AcuraLink, avertizare specifică anvelopei de presiune scăzută a anvelopelor, încuietori de siguranță spate pentru copii și multe altele.

Cu toate acestea, carenajele mai înalte și, de asemenea, pachetul tehnologic care va fi disponibil pentru unele carenaje oferă un sistem de monitorizare a punctului mort, senzori de parcare față / spate și un sistem de cameră surround.

Specificații, accelerație și viteză maximă ale Acura RDX 2021

Nu vor exista modificări mecanice sub capota viitoarei Acura RDX 2021 . RDX Crossover rulează pe o platformă unică, iar cursa este foarte lină. Deși platforma este unică, sistemul de propulsie nu este. Este același sistem de propulsie ca al Honda. Un motor cu patru cilindri de 2,0 litri este standard ca înainte, producând 272 de cai putere și cuplu de 280 lb-ft. Acest motor este echipat cu o transmisie automată cu 10 trepte. Această cutie de viteze poate fi văzută și în modelul Accord sedan. În plus, se spune că V6 de 3,5 litri opțional aduce 279 de cai și un cuplu de 252 lb-ft.

Numerele de ieșire sunt foarte similare, iar V6 va avea o transmisie automată cu 6 trepte. Configurarea tracțiunii față este disponibilă standard, iar configurația tracțiunii integrale este opțională. În general, noul Acura RDX nu s-a schimbat atât de mult, dar cele mai recente actualizări vor ajuta cu siguranță acest crossover să obțină o eficiență și un kilometraj mai bun. Modelul cu motorul de 2.0 litri accelerează de la 0 la 60 mph în 6,2 secunde și răspunde la o viteză maximă de 135 mph.

Consumul de combustibil și încărcarea remorcii

Acest model are un sistem de pornire / oprire care oprește motorul la semafoare. Acest sistem îmbunătățește numărul mpg al orașului. După cum sa menționat deja, modelul este echipat standard cu tracțiune față și este disponibil opțional cu tracțiune integrală pentru încă 2.000 de euro. Economia de combustibil EPA pentru oraș / autostradă pentru modelul cu sistem FWD este de 22/28 mpg, iar cu FWD A-Spec este de 22/27 mpg. Cu tracțiune integrală, există 21/27 mpg și 21/26 mpg pentru AWD și A-Spec. Capacitatea de remorcare nu este însă atât de bună, deoarece cel mai recent model poate remorca maximum 1.500 de lire sterline.

Prețul Acura RDX 2021 și data lansării

Acura RDX 2021 va costa un pic mai mult decât modelul actual. Noul crossover RDX costă în jur de 39.000 de euro. Pachetul de siguranță recomandat AcuraWatch costă încă 1.300 de euro și tracțiunea integrală 1.500 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)