Acura MDX 2021: specificații, preț, data lansării

Dacă sunteți în căutarea unui SUV care să ofere ratinguri de siguranță foarte ridicate și să fie foarte spațios, vă va plăcea viitorul model Acura MDX 2021 . Noul Acura este SUV-ul care oferă 3 rânduri de scaune și poate găzdui șapte pasageri.

Acest model va fi disponibil și cu două opțiuni de motor, dintre care una este opțiunea hibridă. Interiorul și exteriorul au fost, de asemenea, modificate, iar acum modelul MDX oferă o cabină luxoasă și un exterior extraordinar.

Cel mai nou model Acura MDX 2021 are un lifting facial minimalist. Versiunea de anul trecut a fost reproiectată și a primit o grilă atractivă pentagonală cu diamante și un capot nou. Anul acesta, modelul va adăuga aripi frontale avansate și faruri mai atractive. Cu toate acestea, doar mici îmbunătățiri aduse acestui SUV fac un apel mai larg.

Același sistem sportiv de evacuare dublă poate fi văzut și în această versiune și arată foarte elegant. Echipamentul standard este oferit cu o roată de 18 inci, în timp ce echipamentele superioare pot fi alese cu o roată mai mare și mai atractivă de 20 inci. În plus, producătorul va oferi și versiunea SH-AWD, cu care acest sistem SUV cu tracțiune integrală este echipat cu o manevrabilitate superioară. Acest sistem oferă o manevrare mai bună și îmbunătățește consumul de combustibil.

Acura MDX 2021 oferă un volum de încărcare impresionant

Interiorul viitoarei Acura MDX 2021 este foarte atractiv și oferă o cabină spațioasă, cu un volum de încărcare impresionant. Așa cum am menționat anterior, acest model este un SUV pe trei rânduri care poate găzdui șapte pasageri. În spatele celui de-al treilea rând din 2021, Acura MDX are 15,3 metri cubi de spațiu. În același segment, rivalii Volvo XC90 oferă aceleași numere. Versiunea standard vine cu popularul costum AcuraWatch, care oferă acestui model multă siguranță. De asemenea, oferă funcții de conducere semi-autonome, un control automat al climei în trei zone, scaune din piele, scaune față cu motor și încălzite, acoperiș electric glisant și hayon electric.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Acura RDX 2021
  • Acura MDX 2021

Când vine vorba de tehnologia din interior, Acura MDX este disponibil cu un sistem AM / FM / CD cu 8 difuzoare, numeroase porturi USB și conectivitate Bluetooth. De asemenea, oferă cea mai recentă și actualizată compatibilitate Siri Eyes Free pentru utilizatorii de iPhone, precum și pentru Android.

Modelul Sport Hybrid este oferit în două pachete. Primul este un pachet tehnologic care include navigația, un sistem de monitorizare a punctului mort cu avertizare de trafic transversal din spate, pornire la distanță a motorului, Siri Eyes Free și roțile de 20 de inci. Urmează pachetul Advance, care include scaune de căpitan pe al doilea rând, piele mai bună, scaune frontale încălzite și ventilate, o cameră de 360 ​​de grade și senzori de parcare față și spate.

Dispozitivele de siguranță

Anterior Acura MDX a fost evaluat cu cinci stele de NHTSA. De asemenea, ne așteptăm la aceleași rezultate ca și cel mai recent model. Modelul Volvo XC 90 este cea mai sigură mașină din lume, iar Acura MDX oferă aproape aceleași rezultate de testare. Securitatea modelului de bază include funcții precum camera de marșarier, avertizare la ieșirea benzii, reducerea coborârii, frânarea automată de urgență, precum și sisteme de control al tracțiunii și stabilității.

Acura MDX 2021 sub capotă

Acura MDX 2021 este SUV – ul care va păstra toate lucrurile bune de la versiunea anterioară. În acest caz, modelul are aceleași două opțiuni ca modelul anterior. Cu toate acestea, aceste două motoare vor funcționa mai bine și ambele vor avea o economie de combustibil mai bună. Primul motor care alimentează acest SUV este un V6 de 3,5 litri care produce în jur de 300 de cai putere la un cuplu de 270 lb-ft. Acest model este oferit cu tracțiune față și opțional cu tracțiune integrală cu super-manevrabilitate de la Acura.

În ceea ce privește cutia de viteze, viitorul model va păstra aceeași cutie de viteze automată cu 9 trepte, iar varianta Advance include sistemul de pornire / oprire la ralanti. Acest sistem îmbunătățește economia de combustibil. Există o economie de combustibil în oraș / autostradă de 20/28 mpg pentru modelul cu sistem FWD, 20/27 mpg pentru FWD cu ralanti auto, 18/26 mpg (AWD) și 19/26 mpg pentru AWD cu oprire automată la ralanti sistem.

Modelul Acura MDX 2021 Sport Hybrid

Modelul care va fi mai bine echipat este modelul hibrid sport. Sub capotă, acest model a combinat V6 de 3,0 litri cu un motor electric. De asemenea, vine cu dublu ambreiaj cu 7 trepte automat. Cu toate acestea, în partea din spate a acestui model există două motoare electrice, unul pentru fiecare roată din spate. Această combinație poate furniza 325 de cai putere la un cuplu de 295 lb-ft. În ceea ce privește consumul de combustibil, Acura MDX Sport Hybrid 2021 va realiza o economie de combustibil de 26/27 mpg la EPA City / Highway.

Data și prețul lansării Acura MDX 2021

Data lansării Acura MDX 2021 este stabilită pentru sfârșitul anului 2019. În plus, prețul va fi aproape același cu cel al predecesorului de 45.000 de euro. Cu acest preț, cumpărătorii primesc și o taxă țintă. Dacă aveți nevoie de un sistem de tracțiune integrală, acesta costă încă 2.000 de euro. În plus, MDX complet încărcat poate depăși cu ușurință 60.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)