Acura MDX 2021: specificații, preț, data lansării

Noul Acura MDX 2021 va vedea numeroase schimbări în viitor. Imagini nepublicate s-au scurs online și am avut ocazia să vedem un model MDX reproiectat. Lista modificărilor și actualizărilor este foarte lungă. Aceasta include îmbunătățiri la interior, dar actualizări vizuale sunt făcute și la exterior. Unele părți ale exteriorului arată acum mai aproape de comutatorul compact RDX.

Acestea includ grila și farurile modificate. În interior, MDX 2021 primește un nou sistem de infotainment, iluminare ambientală și multe altele. Pentru performanță, ne așteptăm ca Acura să livreze atât propulsia hibridă, cât și versiunea de înaltă performanță tip S.

Acura MDX 2021 Design nou

În ultimele poze vedem o mulțime de noutăți. Viitorul Acura MDX 2021 prezintă acum o nouă grilă care seamănă cu grila de pe crossover-ul compact RDX. Farurile sunt realizate într-o formă familiară, dar unitățile de iluminat sunt complet diferite. În plus, fantele de ventilație de sub lumini au o formă diferită.

Hood arată mai mult, iar la prima vedere sunt vizibile noi linii de desen. Se pare că obiectivul Acura este de a obține un aspect similar cu modelul său RDX. Cu toate acestea, stilul este unic și foarte atractiv. Multe benzi cromate și roțile recent reproiectate sunt, de asemenea, punctele culminante ale noului design exterior.

Caracteristici ale cabinei

După ultimul său lifting major, Acura MDX 2021 primește în cele din urmă un interior nou. La început, cabina este mai elegantă și arată surprinzător de sportivă. Deși nu sunt disponibile toate detaliile, unele părți sunt confirmate. Poate că cea mai semnificativă schimbare este un nou sistem de infotainment. Aceasta include, de asemenea, noi afișaje standard și opționale, care sunt din ce în ce mai mari.

✓ De asemenea, puteți verifica:

  • Acura MDX 2021
  • Acura RDX 2021

În plus, ne putem aștepta la un răspuns mai rapid și la o interfață cu utilizatorul mai bună. Interiorul este păstrat. Acura MDX 2021 are șapte pasageri. Spațiul cabinei este generos și include și spațiul de încărcare. În plus, Acura crește confortul datorită noii tapițerii de bază. Cu toate acestea, scaunele din piele sunt opționale în echipamentul de bază.

Grup de propulsie Acura MDX 2021

Dacă ultimele rapoarte sunt corecte, noul Acura MDX 2021 își va menține autonomia motorului. Acestea fiind spuse, există două opțiuni de motor. V6-ul standard de 3,5 litri dezvoltă 300 CP și cuplu de 270 lb-ft. Acest dispozitiv vine standard cu tracțiune față și transmisie automată cu 9 trepte. MDX este evaluat la 20 mpg în oraș și 28 mpg pe autostradă.

Unele zvonuri indică îmbunătățiri ale performanței și ale economiei de combustibil, dar asta nu se va întâmpla. Va fi disponibilă și versiunea MDX Type S. Această variantă de înaltă performanță oferă un V6 twin-turbo, care cu siguranță generează mai multă putere decât unitatea V6 standard. Încă așteptăm ca Acura să dezvăluie toate detaliile.

Hibrid

Viitorul MDX 2021 Hybrid este, de asemenea, confirmat. Această versiune combină un motor V6 standard cu o pereche de motoare electrice. După cum sugerează unele rapoarte, o variantă hibridă va folosi o transmisie cu dublu ambreiaj în 7 trepte. În plus, configurarea AWD este oferită standard. Acest model generează puțin mai multă putere decât versiunea de bază a crossover-ului MDX.

Din acest motiv, putem conta pe puțin peste 300 de cai, iar valorile cuplului sunt, de asemenea, îmbunătățite. Punctul culminant al versiunii hibride va fi consumul de combustibil. Detaliile privind eficiența consumului de combustibil nu sunt încă disponibile, dar putem paria cu cel puțin 35 mpg.

Preț și data lansării

Prețul pentru noul Acura MDX 2021 începe de la 45.500 de euro. Acest crossover de lux va oferi și versiunea sa hibridă, care va costa în jur de 50.000 de euro. Îmbunătățirile MDX Type S ating marca de 60.000 de euro.

  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(1 voce, În mijloc: 5 din 5)